86 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ένας οικονομικός σύμβουλος με έδρα το Σικάγο, αναγκάζεται να μεταφέρει μυστικά την οικογένειά του στο Όζαρκ του Μιζούρι, όταν οι δοσοληψίες του με ένα διεθνές καρτέλ ναρκωτικών πηγαίνουν στραβά.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπιλ Ντουμπουκέ, Μαρκ Ουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Μπέιτμαν, Σοφία Χούμπλιτζ, Λόρα Λίνεϊ, Σκάιλαρ Γκέρτνερ
Διάρκεια:60
100
Άγγελος Πολύδωρος
2018-09-10
Το σενάριο είναι άψογο χωρίς κενά και η αφήγηση είναι γραμμική και πυκνή. Υπάρχει ένταση και διαρκές ενδιαφέρον και χαρακτήρες κάθε είδους, ενώ οι ερμηνείες είναι καθηλωτικές με προεξάρχουσες αυτές των Μπέιτμαν και Λίνεϊ.
90
Στέργιος Πουλερές
2018-09-08
Ο δεύτερος κύκλος του Ozark πέτυχε να γίνει ακόμα καλύτερος του πρώτου. Το πώς έγινε a priori αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι σεναριογράφοι και ο τιτάνας ο Τζέισον Μπέιτμαν που είναι ο ιθύνων νους της ιδέας. Το πώς έγινε a posteriori είναι κάτι που μπορείς να το ανιχνεύσεις από το 3ο-4ο επεισόδιο της σεζόν.
80
e-daily.gr
2018-09-06
Αν ψάχνετε σειρά να δείτε, δείτε το «Ozark» και δεν θα το μετανιώσετε.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-09-04
Η εμπλοκή των δύο παιδιών στο φαύλο κύκλο αίματος και διαρκούς απειλής που (τα) έχουν μπλέξει οι γονείς τους θυμίζει κάτι από το ψυχροπολεμικό οικογενειακό δράμα του The Americans ενώ οι απόηχοι ενός κλίματος Breaking Bad απηχούν ακόμα πιο εκκωφαντικοί σ' αυτόν τον δεύτερο κύκλο, ειδικά όσο έχει να κάνει με την ένταση, την πίεση και τα ηθικά διλήμματα (ό,τι τέλος πάντων έχει απομείνει απ' αυτά) που αντιμετωπίζουν οι «ήρωες» της σειράς.
80
Aπόστολος Κίτσος
2018-09-02
Ηθικά διλήμματα, αποφάσεις με κόστος, αρκετοί (και αρκετά σημαντικοί θάνατοι), ερμηνείες στην πένα (εκτός από την τετράδα που προαναφέραμε, εξαιρετική και πάλι η Τζούλια Γκάρνερ), διάχυτη η αίσθηση του μάταιου (πως οι ήρωές μας ότι και να σκαρφιστούν δύσκολα τελικά θα την σκαπουλάρουν αναίμακτα), φωτογραφία στα όρια του μελαγχολικού, ένα αναπάντεχα υποσχόμενο τηλεοπτικό χαμηλότονο ποίημα που καταφέρνει αργά αλλά σταθερά να σε εντάξει στον κόσμο του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση