73 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η 16χρονη Henrietta ανακαλύπτει πως διαθέτει την ικανότητα της τηλεμεταφοράς, τη στιγμή που δέχεται σεξουαλική επίθεση από έναν συμμαθητή της.

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Jeffrey Lieber
Πρωταγωνιστούν:Maddie Hasson, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold
Διάρκεια:48
80
Σπύρος Νικολούζος
2018-07-06
Προς τι λοιπόν να δείτε το «Impulse»; Πρώτον, φροντίζει να δώσει αρκετό μυστήριο από πολύ νωρίς. Δεύτερον, η κλιμάκωση της σειράς λειτουργεί πολύ καλά χωρίς να χαλάει τα υπόλοιπα στοιχεία. Τρίτον, χωρίς να είναι υπερβατική, έχει μια ισορροπία που της επιτρέπει να δείξει το βάθος και την πολυμορφία της ψυχολογικής κατάστασης των χαρακτήρων. Τέταρτον, δεν πρόκειται για κάποιο remake του «Jumper», ενώ δεν αναμένεται να υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά στην ταινία, άρα ούτε sequel το λες.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-07-04
Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι έχει πάρει ένα 100% στο Rotten Tomatoes, το Impulse έχει χαρακτηριστικά δοκιμασμένα σε άλλες σειρές. Η δομή της αφήγησης σε κάθε επεισόδιο για παράδειγμα θυμίζει κάτι από Sense 8. Ακόμα και η υπερφυσική δύναμη που έχει η Χένρι Κόουλς, η τηλεκίνηση, παραπέμπει το μυαλό εκεί. Αυτό βέβαια είναι ένα ψήγμα από τη σύσταση της σειράς.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2018-07-02
Η σειρά του Youtube Premium μέσα στα 10 πενηντάλεπτα επεισόδια δεν καταφέρνει να γίνει αυτό που θα ήθελε, καθώς μπλέκεται ανάμεσα στα είδη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση