57 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν διεξάγεται μια έρευνα στη Βραζιλία για κυβερνητική διαφθορά από πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρείες, ένα σκάνδαλο ξεσπάει. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος
Χώρα:Βραζιλία
Δημιουργός:Έλενα Σοάρες, Ζοζέ Παντζίλια
Πρωταγωνιστούν:Σέλτον Μέλο, Καρολίν Άμπρας, Ενρίκε Ντίαζ, Αντόνιο Σαμπόια
Διάρκεια:45
70
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-04-06
Μπορεί το «The Mechanism» να μην προκαλέσει τις ίδιες θερμές αντιδράσεις στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου όπου προβάλλεται ήδη από το Netflix (και στην Ελλάδα) αλλά αναμφίβολα πρόκειται για τηλεόραση που αξίζει να ανακαλύψεις.
50
Στέργιος Πουλερές
2018-04-04
Δεν είναι μόνο το σενάριο που βρίθει κενών και αλληλουχίας από σκηνή σε σκηνή. Είναι και οι ηθοποιοί που δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα τους. Εδώ πέρα, ας μην ξεχνάμε, δεν μιλάμε για μια μυθοπλασία. Μιλάμε για μια ντοκιμαντερίστικη σειρά.
50
Παύλος Γκουγιάννος
2018-04-02
Εκεί που χωλαίνει η σειρά είναι στο ότι γίνεται περίπλοκη, χωρίς να χρειάζεται και χωρίς καν να το επιδιώκει. Οφείλεται στην αδυναμία του σεναρίου, με τα κενά και τα χρονικά άλματα, που δεν βοηθούν στο να αποκτήσει ο θεατής, τουλάχιστον ο μη βραζιλιάνος που ίσως δεν ξέρει τι έγινε, μία σαφή εικόνα. Αντίθετα, η εικόνα είναι θολή όχι μόνο για τα τεκτενόμενα, αλλά και για τους ίδιους τους ήρωες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση