70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.5 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι σειρά 10 επεισοδίων που ανιχνεύει την αναδυόμενη απειλή του Οσάμα Μπιν Λάντεν και της Αλ Κάιντα και ερευνά το πως η αντιπαλότητα ανάμεσα στη CIA και το FBI, άνοιξε ακούσια το δρόμο για την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στο Ιράκ.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Dan Futterman, Alex Gibney, Lawrence Wright
Πρωταγωνιστούν:Jeff Daniels, Tahar Rahim, Peter Sarsgaard, Wrenn Schmidt
Διάρκεια:50
70
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-04-06
Με τους Τζεφ Ντάνιελς, Ταχάρ Ραχίμ, Πίτερ Σάρσγκαρντ κι Αλεκ Μπόλντγουιν στους βασικούς ρόλους, η σειρά δείχνει ως μια ενδιαφέρουσα ενήλικη ανάγνωση σε γεγονότα που ίσως ποτέ η Ιστορία δεν θα αποκρυπτογραφήσει πλήρως και μια «κατασκοπική» ιστορία για θεατές που προτιμούν τα γεγονότα από την τηλεοπτική υπερβολή.
70
Σπύρος Νικολούζος
2018-04-04
Αν επιθυμείτε μια πιο βαθιά ματιά στα τραγικά εκείνα γεγονότα ή απλά μια ιστορία με κατασκόπους και πράκτορες, «The Looming Tower» είμαστε σίγουροι ότι θα σας αποζημιώσει.
70
Βίκυ Μοσχονησιώτου
2018-04-02
H σύγκριση με το Homeland είναι αναπόφευκτη μα το διαφορετικό εδώ είναι η δραματοποίηση των αληθινών γεγονότων και φαίνεται ότι η σειρά δεν προσπαθεί να πάρει το μέρος κάποιου αλλά να τα παρουσιάσει. Το ότι είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του βραβευμένου με Πούλιντζερ Lawrence Wright, την συγκαταλέγει σε εκείνες που θα δούμε με ενδιαφέρον και σίγουρα θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε μέχρι το τέλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση