76 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι-σειρά 6 επεισοδίων. Όταν η επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Olivia Lake βρίσκεται δολοφονημένη, αρχίζει να ξετυλίγεται ένα γιγάντιο νήμα ερωτικού μυστηρίου, καλλιτεχνικής ίντριγκας και επιχειρηματικής συνωμοσίας – με την διαλεύκανση του φόνου στο προσκήνιο.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Steven Soderbergh
Πρωταγωνιστούν:Sharon Stone, Garrett Hedlund, Jennifer Ferrin, Devin Ratray
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Σπύρος Νικολούζος
2018-04-14
Το «Mosaic» είναι κάτι φρέσκο, διαφορετικό και μυστηριώδες, μια σειρά με ποιότητα και σχεδιασμό, δυναμικό καστ και πρωτοτυπία στην προσέγγιση της υπόθεσης από το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε το οπωσδήποτε...
80
Χριστίνα Φαραζή
2018-04-12
Προσωπικό στοίχημα του πάντα ανήσυχου Soderbergh και τηλεοπτικό πείραμα του ΗΒΟ, το Mosaic είναι αναμφίβολα ό,τι πιο ενδιαφέρον και μη τετριμμένο –όσον αφορά τον επαναστατικό τρόπο αφήγησής του– κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο αχανές τηλεοπτικό τοπίο, που μας βομβαρδίζει σχεδόν καθημερινά με νέες σειρές, αλλά και με ένα περιεχόμενο που ως επί το πλείστον πάντα κάτι έχει να μας θυμίζει.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-04-10
Σαν μυστήριο φόνου δεν είναι κάτι αξιομνημόνευτο, όμως ο Σόντερμπεργκ ως σπουδαίος τεχνίτης που είναι αποζημιώνει πάντα το θεατή για την ώρα που αφιερώνει σε μια ιστορία.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-03-08
Χαρακτήρες, στοιχεία, εικασίες και plotlines εμφανίζονται και εξαφανίζονται με καταιγιστικό ρυθμό, σαν να τα χειρίζεται σε πραγματικό χρόνο κάποιος που προσπαθεί να σε ξεγελάσει. Το Mosaic μοιάζει με ένα παζλ όπου τα πραγματικά κομμάτια του έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με ό,τι περισσεύει απ' αυτό. Δεν θα πέσουν όλα στην θέση του, δεν θα σου τυλίξει κανείς με φιόγκο το αποτέλεσμα. Κάποιες απαντήσεις είναι ικανοποιητικές, κάποιες όχι, και κάποιες άλλες δεν υπάρχουν. Deal with it.
80
LorneMalvo
2018-03-06
Αρκετά μονόπλανα, χρήση της εστίασης για να δίνει έμφαση σε αυτά που επιθυμεί και μια κινηματογράφιση απαλή σαν όνειρο είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της σκηνοθεσίας του. Την αγαπήσαμε στο The Knick, το ίδιο κάναμε και εδώ!
60
Παύλος Γκουγιάννος
2018-03-04
Αν και από άποψη φόρμας είναι αξιοπρόσεκτη, σεναριακά δεν διακρίνεται από κάποια πρωτοτυπία, αφού έχουμε δει και άλλα παραδείγματα σειρών με θέμα την δολοφονία γυναίκας και την εξιχνίασή της, από το «The Killing» και το «The Bridge» ως το «The Fall», με πολύ διεξοδικότερο τρόπο.
60
Καζανάς Kώστας
2018-03-02
Το Mosaic έδειξε πολύ καλά δείγματα με μόνο, αλλά αρκετά μελανό σημείο, αυτό του σεναρίου. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα του application έδωσε πολλά συν στο όλο concept της σειράς, με αποτέλεσμα όταν βγεί στην κανονική του προβολή οι προσδοκίες να είναι στα ύψη. Το σενάριο όμως είναι μία από τα ίδια και αυτό φαίνεται, καθώς γι' αυτούς που το είδαν χωρίς να γνωρίζουν την ύπαρξη του app, η εμπειρία οριακά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση