75 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου ζευγαριού, το οποίο συγκλονίζεται από την ξαφνική ανακάλυψη ότι τα παιδιά τους διαθέτουν υπερδυνάμεις. Οι Strucker, αναγκασμένοι πια να φύγουν μακριά, πρέπει να αφήσουν πίσω την παλιά τους ζωή για να ξεφύγουν από μια αδίστακτη κυβερνητική υπηρεσία, η οποία εντοπίζει μεταλλαγμένους ανθρώπους. Μην έχοντας πολλές επιλογές και με οδηγό την απόγνωση, η μόνη λύση για την οικογένεια είναι να έρθει σε επαφή με ένα υπόγειο δίκτυο που βοηθά μεταλλαγμένους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Matt Nix
Πρωταγωνιστούν:Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Natalie Alyn Lind
Διάρκεια:43
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-11-04
Το «Gifted» δεν επανεφευρίσκει τον τροχό, αλλά κάνει μια μικρή ευφυή κίνηση που το κάνει - στα μάτια μου - άμεσα σημαντικό στην εξέλιξη της X-Μυθολογίας. Τοποθετεί το σκοτεινό του μέλλον, στο εδώ και τώρα. Hρωες εδώ δεν είναι οι μυθικοί θεοί X-Men με τις στολές τους και τις κωδικές τους ονομασίες και τις αδιανόητες δυνάμεις τους. Αυτοί, είναι εξαφανισμένοι. Το παρόν της σειράς είναι ο κόσμος που οι X-Men πάντα προσπαθούσαν να αποτρέψουν, και είναι - καθόλου συμπτωματικά - πολύ όμοιο με το δικό μας παρόν.
75
Ηλίας Καλτσάς
2017-11-02
Το The Gifted, παρά τις αδυναμίες του, φαίνεται να έχει τον προσανατολισμό να βοηθήσει στην αναγκαία ανανέωση του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση