81 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο Elliot (Rami Malek), ένας προγραμματιστής υπολογιστών που εργάζεται σε μια εταιρεία ασφάλειας λογισμικού και υποφέρει από αντικοινωνικό σύνδρομο, στρατολογείται από τον Mr. Robot (Christian Slater), ηγέτη μιας μυστικής οργάνωσης χάκερ που σκοπό έχει την καταστροφή της «εταιρικής» Αμερικής.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sam Esmail
Πρωταγωνιστούν:Rami Malek, Carly Chaikin Carly Chaikin, Portia Doubleday, Christian Slater
Διάρκεια:60
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-10-14
Η νέα σεζόν των χάκερ και των χαμένων ψυχών ήρθε φέτος πιο ώριμη, πιο δραματική και με πολύ περισσότερη αγωνία.
80
Ναταλί Αντωνίου
2017-10-12
Ναι, το Mr. Robot του Sam Esmail έχει επιτέλους όχι μόνο τον ήρωα, αλλά και τη σεζόν που του αξίζει. Ποιος θα κυβερνήσει τη Γη; το Dark Army/fSociety, οι εταιρείες, οι διεφθαρμένοι ηγέτες ή εμείς;
80
Κωνσταντίνα Σερεμέτη
2017-10-10
Καθηλώνει και στην 3η σεζόν.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-10-08
...επανατοποθετεί τους παίχτες του σε ένα μεταβατικό στάδιο της επανάστασης, με χαϊλάιτ ένα νευρώδες επεισόδιο-μονοπλάνο (απλό gimmick σε αυτό το σημείο, αλλά ως θρίλερ λειτουργεί). Κρίμα που σχεδόν κανείς δεν ασχολείται πλέον.
80
Μίλτος Τσιμπούκης
2017-10-06
Αν είσαι από εκείνους που για κάποιο λόγο ο δεύτερος κύκλος τους απογοήτευσε, ξέχνα τον και δώσε στην σειρά μια ακόμα ευκαιρία θα σε μαγέψει. Αν πάλι σου άρεσε ο δεύτερος κύκλος, τότε σίγουρα έχεις ήδη δει και τον τρίτο, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
80
Γιώργος Καραλιάς
2017-10-04
Το Mr. Robot μοιάζει να επιστρέφει στη φόρμα της πρώτης σεζόν που μας κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία από τη δεύτερη (τις ενδιαφέρουσες ιστορίες των υπολοίπων χαρακτήρων). Αν προτίθεσαι να δεσμευτείς για 10 επεισόδια και να προκαλέσεις τον εαυτό σου, το πιο πιθανό είναι να αποζημιωθείς με μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της χρονιάς.
80
Γιώργος Δήμογλου
2017-10-02
Πλέον, ενδιαφέρον δεν έχουν μόνο οι χαρακτήρες, αλλά και η εικόνα και ο ήχος. Σχεδόν κάθε επεισόδιο ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική σκηνοθετική του προσέγγιση. Μάλιστα, η εκάστοτε οπτικοακουστική προσέγγιση της ιστορίας υποστηρίζει και την αφήγηση, καταλήγοντας σε μία πιο ολοκληρωμένη, «σινεματική» εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση