90 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
10.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο Ρικ Σάντσεζ είναι μια ιδιοφυία. Επιστήμονας που δε βλέπει περιορισμούς στον κόσμο γύρω του, μόνο αφορμές για να το σκάσει και να ανακαλύψει κάτι νέο και απίστευτο. Όμως πίσω στο σπίτι, περιτριγυρίζεται από την πιο συνηθισμένη οικογένεια του κόσμου. Κανείς δε τον καταλαβαίνει, απλώς τον ανέχονται. Έτσι ο Ρικ παίρνει στις περιπέτειές του τον εγγονό του  Μόρτι και μαζί επισκέπτονται τους πιο περίεργους κόσμους. 

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Κιν. Σχέδια, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Dan Harmon, Justin Roiland
Πρωταγωνιστούν:Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke
Διάρκεια:22
100
Aναστασία Χρονοπούλου
2017-10-08
Η τρίτη σεζόν φέρνει ριζικές αλλαγές, -ωστόσο αναμενόμενες σε όσους είναι εξοικειωμένοι με τον χαρακτήρα και την επιμονή του Rick- και έρχεται δυναμικά να δώσει νόημα στα πιθανά ανιαρά βράδια σας.
90
Γιάννης Μόσχος
2017-10-06
Συχνά το «Rick and Morty» μέσα στην υστερική κωμωδία του χωράει τη μηδενιστική φιλοσοφία του Νίτσε ή του Σαρτρ και το κάνει πολύ καλά.
90
Καραντωνίου Χρήστος
2017-10-04
Πρόκειται για μια σειρά χωρίς ούτε ένα κακό επεισόδιο.
80
Μαριάννα Σταυρίδη
2017-10-02
Μια κωμωδία που εκπέμπει από παντού μαύρο χιούμορ, καφρίλα και άφθονο γέλιο. Ταυτόχρονα θίγει πολλά υπαρξιακά ζητήματα -άσχημοι ενδοοικογενειακοί καβγάδες, λανθασμένα πρότυπα, ρατσισμός ανά τον κόσμο κλπ.- παρουσιασμένα μ'έναν καυστικό κωμικοτραγικό τρόπο, που καταφέρνουν και διχάζουν ολόκληρο το "είναι" σου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση