76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.5 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ένα συνηθισμένο αγόρι βρίσκει ένα μαγικό φυλαχτό που του αποκαλύπτει έναν απίστευτο μυστικό πολιτισμό από Τρολ που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μικρή πόλη της Arcadia.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Πρωταγωνιστούν:Κέλσι Γκράμερ, Εμίλ Χιρς, Τσάρλι Σάξτον, Λέξι Μεντράνο
Διάρκεια:23
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
legendaryzuko
2017-12-08
Αυτό που κάνει τη σειρά ξεχωριστή είναι πως ενώ σου παρουσιάζει ένα καινούργιο κόσμο γεμάτο νέες πληροφορίες, νιώθεις πως γίνεται αβίαστα σε μια ατμόσφαιρα που σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια γεμάτα φαντασία αλλά υπάρχουν και σκηνές που σου θυμίζουν τους παιδικούς σου εφιάλτες!
80
Στάθης Ιωάννου
2017-12-06
Το animation είναι πραγματικά αριστούργημα, οι σκηνές μάχης και δράσης εξαιρετικά καλοδουλεμένες ενώ η πλοκή του θα σας "κρατήσει" σίγουρα από την αρχή μέχρι το τέλος.
75
goldpapiyawn
2017-12-04
Είναι μια σειρά που θα λατρέψει κάθε παιδί αλλά δεν θα κουράσει και κάποιο μεγάλο. Αν αγαπάς το είδος των κινουμένων σχεδίων νομίζω θα την απολαύσεις!
70
LorneMalvo
2017-12-02
Πρόκειται για μια πολύ διασκεδαστική σειρά, η οποία απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά, όσο και σε ενήλικες και σίγουρα αποτελεί must see για τους φίλους του Del Toro, οι οποίοι θα μαγευτούν από τον πολύχρωμο και μαγικό κόσμο των Trolls!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση