71 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Η επαναστάτρια Μίκι και ο καλοσυνάτος Γκας βιώνουν τις συγκινήσεις και τις αγωνίες των σύγχρονων σχέσεων, σε αυτήν την κωμωδία με συνδημιουργό τον Τζαντ Άπαταου.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζαντ Άπαταου, Λέσλι Άρφιν, Πολ Ραστ
Πρωταγωνιστούν:Γκίλιαν Τζέικομπς, Πολ Ραστ, Κλόντια Οντοέρτι, Μάικ Μίτσελ
Διάρκεια:35
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Δανάη Καμζόλα
2017-12-18
Είναι μια μορφή σχέσης που εναντιώνεται στην αγάπη που −όλως περιέργως− καταλήγει να λειτουργεί.
80
Μαριλέλλα Αντωνοπούλου
2017-12-16
Αν ακούς Judd Apatow και σκέφτεσαι ωραία πράγματα, τότε εδώ είσαι.
80
Αβραάμ Σεκέρογλου
2017-12-14
Το Love έχει φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα, δεν φοβάται να κάνει χιούμορ έξω από τις συνηθισμένες νόρμες και να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα, ξέροντας όμως πως μόνο έτσι θα δεις τα πράγματα όπως είναι αληθινά.
80
Margarita Grammatikou
2017-12-12
Το κακό timing, οι ασύμφωνοι χαρακτήρες και η ανωριμότητα των 30 και κάτι κάνουν την τέλεια ιστορία αγάπης.
75
yellowpapiyawn
2017-12-10
Είναι αστεία κι αληθινή και ιδιαίτερη.
70
Αγγελική Στελλάκη
2017-12-08
Ενώ, όμως, σε σειρές όπως το Girls ή σε ταινίες σαν το Trainwreck μπορούσαμε να συμπάσχουμε με την κεντρική ηρωίδα, εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά: ναι, μεν η Μίκι είναι ο πιο καλογραμμένος χαρακτήρας της σειράς (την ερμηνεύει η Τζίλιαν Τζέικομπς του Community), αλλά ταυτόχρονα το κοινό δυσκολεύεται να μπει στη θέση της και να κατανοήσει γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι (ο Γκας και η Μίκι) θα έπρεπε να είναι μαζί.
60
Γιάννης Μόσχος
2017-12-06
Tο «Love» λειτουργεί μια χαρά στο πλαίσιο του binge-watching και αναδεικνύει το ταλέντο της Τζίλιαν Τζέικομπς στη δραμεντί, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει έξω από αυτή τη λογική και δεν προσφέρει τίποτα συνταρακτικό που δεν έχουμε ξαναδεί ή που θα θυμόμαστε, εκτός μόνο ένα τραγούδι για το «Carlito's Way» που θα σας κολλήσει για μέρες.
60
LorneMalvo
2017-12-04
Σε γενικές γραμμές, έχουμε να κάνουμε με μια σειρά η οποία προσπαθεί να κάνει κάτι το διαφορετικό, αν και δεν τα καταφέρνει πάντα τόσο καλά. Οι ερμηνείες είναι καλούτσικες και η σκηνοθεσία τίποτα το τρομερό. Αν λοιπόν θέλετε να περάσετε ευχάριστα πέντε περίπου ώρες και αν αντέχετε τις ψιλοσουρεαλιστικές καταστάσεις, αυτή η σειρά είναι για σας.
50
Τατιάνα Τζινιώλη
2017-12-02
Kαταλαβαίνω πως ξεκίνησα τη σειρά κάπως προκατειλημμένη και με δεδομένο ότι δε βρίσκω καν αστείες τις "κωμωδίες" του Apatow. Οπότε, αν δε συμφωνείς μαζί μου σου συστήνω να τη δεις γιατί έχει αποσπάσει πληθώρα καλών κριτικών στο διαδίκτυο. Αν πάλι, ούτε εσύ καταλαβαίνεις γιατί το Hollywood τον προσκυνά ως βασιλιά της κωμωδίας, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση