78 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Μια ανύπαντρη μητέρα που την περνάν κατά λάθος για πολύ νεότερη απ' όσο πραγματικά είναι, αποφασίζει να αρπάξει την ευκαιρία και να επανεκκινήσει την καριέρα της, αλλά και την ερωτική της ζωή, σαν να ήταν 26χρονη.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Darren Star
Πρωταγωνιστούν:Sutton Foster, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella
Διάρκεια:22
80
Χαρά Κοζάκη
2016-04-10
Γυναίκες στο χώρο του publishing, εδώ μιας εκδοτικής μεταφέρουν τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους σε μια ανάλαφρη σειρά σε fun κλίμα.
80
Τατιάνα Τζινιώλη
2016-04-08
Τα επεισόδια φεύγουν αρκετά γρήγορα και η εξέλιξη της πλοκής είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
80
Anna Kioumourtzi
2016-04-06
Αν έχεις όρεξη για γέλιο και μια δόση της ρεαλιστικής εικόνας για τα κριτήρια και τις συνθήκες εργασίας των γυναικών άνω των 40 τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις Younger στην μηχανή αναζήτησης σου και να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τα ευτράπελα καθώς και τον extra hot συμπρωταγωνιστή της Foster, Nico Tortorella (aka Josh), τον εικοσάρη που ερωτεύεται τρελά την Liza.
75
lifo.gr
2016-04-04
...το ακαταμάχητο καστ και η γρήγορη εξέλιξη των εικοσάλεπτων επεισοδίων υπόσχεται να σας κρατήσει, αν δοκιμάσετε να ρουφήξετε μονοκοπανιά τους δύο πρώτους κύκλους.
75
Ελένη Σπανού
Τα ρούχα, οι γειτονιές, τα σπίτια... τα πάντα είναι πανέμορφα! Είναι μια σειρά γλυκιά, αστεία και τόσο αληθινή, ιδιαίτερα για τη δική μας τη γενιά, τα quotes της βρίσκουν πάτημα παντού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση