56 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
6.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ιταλία
Δημιουργός:Φραντσέσκα Μανιέρι
Πρωταγωνιστούν:Αλεσάντρο Μπόργκι, Τζασμίν Τρίνκα, Αντριάνο Τζανίνι, Ενρίκο Μπορέλο
Διάρκεια:42-55
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιάννης Σπανός
Esquire
2024-03-16
To Supersex δεν είναι απλώς μια ανθρώπινη τραγωδία αλλά είναι επίσης μια ιστορία ανάπτυξης και ανακάλυψης. Στο Supersex, βλέπουμε πως το σεξ, όταν έρχεται στη ζωή μας, πρέπει να έχει νόημα, ακόμα κι αν μιλάμε για τη σκέτη απόλαυση. Και αυτό είναι το μυστικό του.
70
Σταύρος Βούλγαρης
Provocateur
2024-03-14
Ωραίο εγχείρημα, καθαρές οι επιρροές του ιταλικής κινηματογραφικής τέχνης -αλλά και της γαλλικής, το Supersex αξίζει τον χρόνο που απαιτεί.
60
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2024-03-12
Το Supersex –ο τίτλος προέρχεται από ένα πορνοπεριοδικό που είχε πέσει στα χέρια του μικρού Ρίκο και τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το πεπρωμένο και η υπερδύναμή του ήταν το σεξ– είναι στην πραγματικότητα μια καλογυρισμένη σειρά «εποχής» με έντονο το μελοδραματικό στοιχείο.
60
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2024-03-10
Η σειρά βλέπεται κανονικότατα με αξιοπρεπή ρυθμό που δε κουράζει τον θεατή ενώ ο πρωταγωνιστής μάλλον σαν ένας κοινός θνητός παρουσιάζεται που κουβαλάει βαθιά ψυχολογικά προβλήματα.
60
Έλενα Φάκου
Punked
2024-03-08
Μέσα σε επτά επεισόδια, προσπαθεί- και ίσως τα καταφέρνει, να ξεπλύνει το πορνό και να το παρουσιάσει σχεδόν ρομαντικά, απαλλαγμένο από την σκοτεινή πλευρά του-αλλά γεμάτο κυρίως με δύναμη, χρήμα και δόξα.
40
Αγγελική Κουρουτζή
Το Βήμα
2024-03-06
Η Manieri ξεφορτώνεται όλα τα δύσκολα ζητήματα που όφειλε να εξερευνήσει στο «Supersex» εάν ήθελε πραγματικά να κάνει ένα πειστικό κι ειλικρινές δράμα για έναν αληθινό πορνοστάρ. Γιατί στην πραγματική ζωή, τα ευρύτερα κοινωνικά θέματα που άπτονται της πορνογραφίας δεν έχουν τόσο εύκολες λύσεις.
40
Ελισσαίος Βγενόπουλος
Cityportal.gr
2024-03-04
Ενώ το «Supersex» μπορεί να προσελκύσει όσους αναζητούν ερεθίσματα, δύσκολα θέματα ή αντιπαραθέσεις, τελικά δεν έχει το βάθος και την δύναμη που απαιτούνται για να προκαλέσει μόνιμο αντίκτυπο, έντονα συναισθήματα και ζωντανές συζητήσεις.
40
Μάνος Λειβαδάρος
iefimerida.gr
2024-03-02
Η καλή ερμηνεία του Ιταλού Αλεσάντρο Μπόργκι που υποδύεται τον σούπερ σταρ του πορνό Ρόκο Σιφρέντι, δεν αρκεί για να διορθώσει ένα καταθλιπτικό σενάριο και μια άνευρη σκηνοθεσία που θυμίζει κακή αντιγραφή της αισθητικής του Πάολο Σορεντίνο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση