47 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μετά από μια μακρά περίοδο απομόνωσης στο παλάτι, η Καγκελάριος Έλενα Βέρναμ εμφανίζει σημάδια αυξανόμενης παράνοιας και αστάθειας και προσλαμβάνει τον επικίνδυνο στρατιώτη Χέρμπερτ Ζούμπακ ως έμπιστο σύμβουλο. Καθώς η επιρροή του Ζούμπακ στην καγκελάριο αυξάνεται, οι προσπάθειες της Έλενας να επεκτείνει την εξουσία της έχουν τελικά ως αποτέλεσμα να διαλυθεί το παλάτι και η χώρα.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Δημιουργός:Γουίλ Τρέισι
Πρωταγωνιστούν:Κέιτ Γουίνσλετ, Ματίας Σένερτς, Άντρια Ράιζμπορο, Γκιγιόμ Γκαλιέν
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
60
Χρυσαυγή Πατσάκη
MOVE IT
2024-03-06
Παρά την έξυπνη ιδέα του, την ακριβή του παραγωγή και τις δηκτικές προθέσεις του, δεν καταφέρνει να κάνει ένα ηχηρό ή έστω εξαιρετικά πνευματώδες σχόλιο για τη διαφθορά που φέρνει η απόλυτη εξουσία.
40
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2024-03-04
Σε ορισμένα σημεία η Γουίνσλετ σηκώνει όλο το εγχείρημα στους ώμους της, αν και το «Regime» τελικά δεν προσφέρει ένα πραγματικά έξυπνο πολιτικό σχόλιο.
40
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2024-03-02
Αν κρίνουμε από το πρώτο επεισόδιο (ακολουθούν άλλα πέντε), και παρά τις μεγαλοφυείς κατά τόπους και πάντα ενδιαφέρουσες και τολμηρές ερμηνευτικές εμπνεύσεις της πρωταγωνίστριάς της, μοιάζει ασαφής στις προθέσεις της και ανερμάτιστη και σπασμωδική στην εκτέλεσή της επί της οθόνης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση