52 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. Μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ... crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν...

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ευτυχία Γιαννάκη
Πρωταγωνιστούν:Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαρία Παπαφωτίου, Νικολέττα Καρρά
Διάρκεια:70
70
Βίκυ Διαμάντη
intronews.gr
2024-02-10
Σε γενικές γραμμές από μία πρώτη γεύση, τα βράδια θα αποκτήσουν και αστυνομικό ενδιαφέρον με τον Σκαραβαίο που αναμφίβολα είναι μία δυνατή σειρά, πρόκειται για ένα είδος μυθοπλασίας που έλειπε πολύ και θα το βλέπουμε... Καλή αρχή!
70
Άκης Φωτόπουλος
Youfly.com
2024-02-08
Ο «Σκαραβαίος» είναι μια αστυνομική σειρά, αυτοτελών ιστοριών, με την απαραίτητη σκοτεινή ατμόσφαιρα, τα ωραία πλάνα, τις ανατροπές και την αγωνία να κορυφώνεται σε πολλά σημεία, για το τι θα ακολουθήσει στην πορεία.
70
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Youfly.com
2024-02-06
Το πρώτο επεισόδιο πρέπει να πω ότι το απόλαυσα, μου κράτησε το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, βεβαίως δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η σειρά και έτσι όπως είναι γυρισμένη ταιριάζει για τις 9 το βράδυ.
30
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2024-02-04
Στο πρώτο του επεισόδιο έδωσε μια μέτρια προς κακή εντύπωση, από αυτές που σε κάνουν να μη θες να δώσεις καμία δεύτερη ευκαιρία, ακριβώς γιατί δεν είσαι σε φάση.
20
Γιώργος Πράτανος
Provocateur
2024-02-02
Μια καλή παραγωγή, ένα καλό σενάριο με τις βασικές ανατροπές, πειστικές ερμηνείες και εμπνευσμένη σκηνοθεσία μπορούν να φέρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Μόνο που ο Σκαραβαίος δεν διαθέτει τίποτε από όλα αυτά!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση