66 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έχοντας επιβιώσει από την επίθεση του Γκοτζίλα στο Σαν Φρανσίσκο, η Κέιτ συνταράσσεται και πάλι από ένα συγκλονιστικό μυστικό. Εν μέσω τερατωδών απειλών, ρίχνεται σε μια περιπέτεια ανά τον κόσμο για να μάθει την αλήθεια για την οικογένειά της και τη μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως Μόναρκ.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ, Ιαπωνία
Δημιουργός:Κρις Μπλακ, Ματ Φράκτιον
Πρωταγωνιστούν:Κερτ Ράσελ, Γουάιατ Ράσελ, Άννα Σαβάι, Κίρσι Κλέμονς
Διάρκεια:42-49
70
Stefanos S
Lord of the Series
2023-12-10
Αξίζει να την ξεκινήσετε αν είστε fan του MonsterVerse καθώς είναι το κάτι διαφορετικό στα είδη των σειρων που κυριαρχούν, και αφήνει ένα ωραίο αποτέλεσμα ειδικά με το 6ο και το τελευταίο επεισόδιο.
70
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2023-12-08
Η αλήθεια είναι ότι το Monarch: Legacy of Monsters, αποτελεί μία τιμιότατη πρόταση για τους λάτρεις του είδους.
68
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2023-12-06
To "Monarch: Legacy of Monsters" είναι μια καλή πρώτη τηλεοπτική και εντυπωσιακή οπτικά προσθήκη στο Monsterverse, που χωλαίνει όχι γενικά από την ανθρώπινη προσέγγιση αλλά από ένα συγκεκριμένο κομμάτι αυτής.
60
Φοίβος Κρομμύδας
DEPART
2023-12-04
Με αρκετή ίντριγκα για να σε κρατήσει και άλλη τόση αμηχανία στο πως να σου τα πει, το Monarch έκανε ντεμπούτο αλλά δεν ενθουσίασε. Ίσα που πέρασε τη βάση.
60
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2023-12-02
Ίσως από τις πιο εντυπωσιακές σειρές των τελευταίων ετών, δίνει απλόχερα θέαμα, με σοβαρές ερμηνείες απ' όλο το καστ. Αν παιζόταν πριν μια δεκαετία θα προκαλούσε χάος στους θεατές και δίψα για τη συνέχεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση