76 Βαθμολόγιο
με βάση 21 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. 

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Βασίλης Κεκάτος
Πρωταγωνιστούν:Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Ζωή Δημητρίου
Ladylike.gr
2023-10-20
Το Milky Way είναι το πρώτο ρεαλιστικό queer έπος της ελληνικής τηλεόρασης.Το Milky Way είναι η σειρά που περίμεναν τα παιδιά της Gen Z για να δουν ελληνική τηλεόραση.
90
Γιώργος Πολυμενέας
Provocateur
2023-10-18
Τηλεόραση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, γεμάτη μαγεία.
80
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2023-10-16
Το "Milky Way" στρέφει το βλέμμα του ελληνικού κοινού στο τώρα, σε μία εποχή που αρνείται πεισματικά να δει και να καταλάβει, παρ' ότι εντός αυτής υπάρχει, δίνοντας χώρο στους νέους ανθρώπους που αναζητούν (και είναι) το μέλλον - η μόνη έννοια που φιλοξενεί την ελπίδα.
80
Old Boy
ελculture.gr
2023-10-14
Το "Milky Way" δεν είναι μόνο η καλύτερη δυνατή εκδοχή ελληνικής σειράς, είναι μια σειρά που θα γούσταρες να τη δεις ανεξαρτήτως εθνικότητας και γλώσσας.
80
Δημήτρης Κανελλόπουλος
efsyn.gr
2023-10-12
Μία σειρά πολύ προχωρημένη από κάθε άποψη. Τόσο τεχνικά όσο και θεματολογικά.
80
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2023-10-10
Τα δύο πρώτα επεισόδια του «Milky Way» παρακολουθούνται σαν τα εκατό λεπτά... μιας ταινίας «δίχως τέλος», που αναπνέει με ευκολία χωρίς την έγνοια του μοντάζ, του πόσο θα βγει το έργο για να εξυπηρετεί το πρόγραμμα του διανομέα και του σινεμά. Ειλικρινά, μοιάζει περισσότερο με φιλμ.
80
Πόλυ Λυκούργου
FLIX
2023-10-08
Δέσαμε τις ζώνες μας κι απογειωθήκαμε στον γαλαξία του Βασίλη Κεκάτου. Και είναι ωραία η θέα από ψηλά.Αυτό το στοίχημα είναι μεγαλύτερο της συνηθισμένης ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά ο Βασίλης Κεκάτος δεν κάνει κάτι μικρό. Τολμά και δοκιμάζει τα όρια της οθόνης, την μεγαλώνει, την κάνει σινεμά.
80
Παναγιώτα Κλεάνθους
news247.gr
2023-10-06
Η κινηματογραφική αισθητική, η ονειρική φωτογραφία, το βάθος των χαρακτήρων, η ευαισθησία και η σύζευξη ρεαλισμού και φαντασίας, συνθέτουν ένα έργο – «κόσμημα», που θα απασχολήσει όσο καμία άλλη σειρά φέτος.
80
Φωτεινή Νικολίτσα
Monopoli.gr
2023-10-04
Η σειρά έχει κινηματογραφική αισθητική. Δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο που να έχει περάσει πρόσφατα από την ελληνική τηλεόραση.
50
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2023-10-02
Ο Βασίλης Κεκάτος είναι ικανός στιλίστας της mainstream εικόνας, αλλά μάλλον υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του ως αφηγητής και από ανασφάλεια υπερφόρτωσε με ζητήματα ατζέντας τη δυτικότροπη αφήγησή του, αντί να τους επιτρέψει να αναπτυχθούν οργανικά και να αφήσουν ουσιαστικό καλλιτεχνικό και κοινωνικό αντίκτυπο σε βάθος χρόνου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση