67 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Νικόλας ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο. Δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί. Στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός καθηγητή που τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Γιάννης Σκαραγκάς
Πρωταγωνιστούν:Σπύρος Παπαδόπουλος, Τζένη Θεωνά, Βασίλης Ευταξόπουλος, Μιχάλης Οικονόμου
Διάρκεια:44-61
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
Άκης Φωτόπουλος
Youfly.com
2024-05-06
Η πλοκή είναι γρήγορη και το επεισόδιο βλέπεται μονορούφι, ενώ το μυστήριο, που στην πορεία δημιουργείται, σε κρατάει σε εγρήγορση για τη συνέχεια. Το σενάριο από τον Γιάννη Σκαραγκά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον, ενώ η σκηνοθεσία των Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση αφήνει θετικές εντυπώσεις.
70
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Youfly.com
2024-05-04
Όλοι οι κανόνες του σεναρίου σε ένα επεισόδιο όπως πρέπει να είναι και σκηνοθετημένο όπως θα έπρεπε να είναι και ερμηνευμένο όπως θα έπρεπε από όλους.
60
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2024-05-02
Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό ως προς την εξέλιξη της ιστορίας (ή μάλλον, των ιστοριών), εισέπραττες είτε μια αμηχανία είτε μια επιτήδευση που είχε να κάνει με την έκπληξη για την έκπληξη και μόνο. Την ίδια στιγμή, οι διαφορετικές υπο-πλοκές δεν είχαν όλες την ίδια δυναμική, ενώ ορισμένες διακόπτονταν βιαίως, με αποτέλεσμα να μην δικαιολογούν την παρουσία τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση