Καλό μου Παιδί(2023)
(Dear Child / Liebes Kind)  

73 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η απόδραση μιας μυστηριώδους γυναίκας από την οδυνηρή αιχμαλωσία της οδηγεί τους ερευνητές στη σκοτεινή αλήθεια πίσω από μια άλυτη εξαφάνιση 13 χρόνια νωρίτερα.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Γερμανία
Δημιουργός:Ρόμι Χάουσμαν
Πρωταγωνιστούν:Κιμ Ρίντλε, Νάιλα Σούμπερτ, Σάμι Σράιν, Χανς Λεβ
Διάρκεια:46-51
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιώργος Φλωράκης
Athens Voice
2023-09-12
Η σειρά των έξι επεισοδίων τα καταφέρνει το ίδιο καλά με το βιβλίο: ζωντανεύει εξαιρετικά τις τοποθεσίες, παρουσιάζει ολοκάθαρα και σε κάθε στιγμή τα συναισθήματα των χαρακτήρων, κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και είναι ιδανική για binge watching.
80
Ζωή Δημητρίου
Ladylike.gr
2023-09-10
Αν αγαπας το καλό σασπένς, θα ξεχάσεις να πατήσεις το stop.
79
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2023-09-08
Σε βάζει από την αρχή στη διαδικασία να μαντέψεις τι έχει γίνει και σε κρατάει ως το τέλος. Επειδή είναι λίγα επεισόδια, δεν κάνει κοιλιά και δεν έχει περιττούς διαλόγους μόνο και μόνο για να γεμίσει τον χρόνο.
77
Português
Lord of the Series
2023-09-06
Εξαιρετικό δείγμα της γερμανικής τηλεοπτικής σχολής, υπόδειγμα μεταφοράς μυθιστορήματος στην μικρή οθόνη, η σειρά "LIEBES KIND" μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά και αστυνομικά θρίλερ μυστηρίου των τελευταίων ετών.
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2023-09-04
Μια αξιοπρεπής σειρά, που ήθελε παραπάνω δουλίτσα σε κάποια κομμάτια ή καλύτερα ένα... σουλούπωμα, αλλά υπάρχει μια στιβαρή εξέλιξη. Κρίμα, που σε μερικά επεισόδια δεν αξιοποιούνται κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, όμως το συνολικό αποτέλεσμα καθιστά την σειρά watchable.
60
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2023-09-02
Η σειρά σε κρατάει σε ενδιαφέρον μέχρι το αμφιλεγόμενο φινάλε, που όμως εάν έχεις προσέξει κάποιες σκηνές, έχει κι αυτό εξήγηση και δεν αφήνει κενά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση