70 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου, επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης
Πρωταγωνιστούν:Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Χυτούλα Παπάζογλου
Οι Δικές Μου Στιγμές
2024-01-12
Το «Σώσε με» του Δημήτρη Σίμου, είναι μια ιστορία πάθους, λύτρωσης και εκδίκησης με ήρωες αληθινούς ανθρώπους. Ένα καλοστημένο αστυνομικό θρίλερ με φόντο την ελληνική επαρχία.
75
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2024-01-10
Όλα τα επεισόδια κρατάνε το ενδιαφέρον με τις εξελίξεις και το γενικότερο μυστήριο της πλοκής ωστόσο το τελευταίο επεισόδιο είναι αυτό που ανυψώνει την σειρά μιας και το βρήκα πολύ δυνατό και προσφέρει κάποιες πολύ καλές απρόβλεπτες ανατροπές!
75
Nikos Vel
Lord of the Series
2024-01-08
το Σώσε με είναι μία Ελληνική αστυνομική σειρά με τον δικό της χαρακτήρα και με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αξίζει τον χρόνο σας!
70
Νίκη Μπάκουλη
Oneman.gr
2024-01-06
Σε κρατά καθηλωμένο για τα 8 επεισόδια που αν είσαι σαν κι εμένα (αντιμετωπίζω τα ενδιαφέροντα σίριαλ σαν βιβλία που δεν παρατάω έως ότου φτάσω στο τέλος) θα τα δεις σε μια ημέρα.
70
Δήμητρα Πραντάλου
Provocateur
2024-01-04
Πρόκειται, πάντως, για μια υψηλής ποιότητας παραγωγή, εμπλουτισμένη με όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν μια συνταγή επιτυχημένη: Δράση, αγωνία, ανατροπές, αλλά και μπόλικη επαρχία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
50
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
yupiii.gr
2024-01-02
Hot or not λοιπόν; Ηοt για τους φανς του είδους. Νοt για αυτούς που περνούσαν τυχαία, ήθελαν να δουν κάτι και βρήκαν μια νέα σειρούλα. Όχι, δεν είναι η σειρά που θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Πρέπει να θες να ανακαλύψεις τον σίριαλ κίλερ για να κάτσεις να τη δεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση