68 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
4.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου
Πρωταγωνιστούν:Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Τάσος Νούσιας, Κατερίνα Διδασκάλου
Διάρκεια:62
80
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2023-02-20
Το ευφυές σενάριο των Τσαφούλια και Φιλιώτου φυτεύει προσεκτικά αμφιβολίες στο μυαλό του θεατή για κάθε τι που μπορεί να φαίνεται δεδομένο και χειροπιαστό ενώ οι αινιγματικοί χαρακτήρες μας κάνουν συνεχώς να αναρωτιόμαστε για την αθωότητα ή την ενοχή τους, αφού όπως γνωρίζουμε από την εμπειρία μας στη σειρά τίποτα και κανένας δεν είναι αυτό που δείχνει.
80
Τατιάνα Γεωργακοπούλου
2023-02-18
Αν κρίνουμε από τα δύο πρώτα επεισόδια, η τρίτη και τελευταία σεζόν θα είναι και η πιο συναρπαστική.
70
Ελισσαίος Βγενόπουλος
2023-02-16
Το πολυεδρικό σενάριο, εκτός κάποιων ανολοκλήρωτων χαρακτήρων, η πλούσια παραγωγή, η σκηνοθεσία, η καλλιτεχνική επιμέλεια και οι ερμηνείες των σημαντικών ηθοποιών, εκτός κάποιων λίγων διεκπεραιωτικών περιπτώσεων, θα καθίσουν στον καναπέ τους τηλεθεατές. Μαζί τους θα δούμε, αν οι πρώτες εντυπώσεις δικαιωθούν, μέχρι το τελευταίο και πολλά υποσχόμενο διπλό επεισόδιο του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».
70
Νίκος Δρίβας
2023-02-14
Για μια ακόμα φορά διαθέτει τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων σεζόν (ωραία πλάνα, εξαιρετική φωτογραφία και φυσικά πολλοί και καλοί ηθοποιοί), ενώ τα πρώτα επεισόδια είναι αρκετά εύπεπτα και βλέπονται ευχάριστα, ενώ όπως σας αναφέραμε θα περιμένουμε για να δούμε την συνέχεια.
70
Ειρήνη Ορφανίδου
2023-02-12
Το σενάριο, που συνυπογράφει ο σκηνοθέτης με την Κατερίνα Φιλιώτου, κρίνοντας τουλάχιστον από τα δύο πρώτα επεισόδια, όχι τόσο όσον αφορά τις ανατροπές και τη δράση -μάλλον είναι νωρίς- αλλά κυρίως από τη γραφή, συνεχίζει να πατάει στη γνώριμη, ρεαλιστική αφήγηση.
70
Στέργιος Πουλερές
2023-02-10
Έχοντας δει τα πρώτα τρία επεισόδια στην Cosmote TV – δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει η συνθήκη με το τόσο γεμάτ καστ, με τα τόσα γκεστ και το τόσο απλωμένο ενδιαφέρον στην πλοκή – μπορώ να πω ότι η τρίτη και τελευταία σεζόν έχει στηθεί πολύ πιο προσεγμένα.
70
Απόστολος Κίτσος
2023-02-08
Με την ίδια, πετυχημένη, συνταγή.
70
Γεωργία Οικονόμου
2023-02-06
Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε, καθώς η σειρά εξακολουθεί να μην κάνει καμία απολύτως έκπτωση. Συντηρεί το ενδιαφέρον στη θέαση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η δράση του σεναρίου είναι κλιμακούμενη, η ατμόσφαιρα μυστηρίου είναι διάχυτη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς και μη ρόλους βλέπουμε την αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών να δίνει εξαιρετικές ερμηνείες.
60
Γιάννης Βασιλείου
2023-02-04
Γενικότερα, νιώθεις ότι ο Τσαφούλιας ακόμα εξερευνά τις δυνατότητες και τις ικανότητές του στο μέσο και του αναγνωρίζεις ότι, σε κάθε περίπτωση, οι δυτικότροπες καλλιτεχνικές του ανησυχίες μπόρεσαν να συναντηθούν με τη δίψα του ελληνικού κοινού για μυθοπλασία και, μάλιστα, για μυθοπλασία είδους.
20
Ηλίας Φραγκούλης
2023-02-02
Ο ρυθμός της αφήγησης «κλωτσάει»... τηλεοπτικά, ενώ η σειρά θα ήθελε να έχει «αέρα» μεγαλύτερου μεγέθους, με το σύνολο του καστ να εμφανίζεται... μη διαχειρίσιμο. Το story διαθέτει ένα κάποιο αστυνομικό μυστήριο που σε έλκει να το παρακολουθήσεις ή να το λύσεις σαν γρίφο. Αλλά αυτά που βλέπεις... ούτε σε επιστημονική φαντασία!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση