72 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.6 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Είδος:Κωμωδία, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άλφρεντ Γκου, Μάιλς Μίλαρ
Πρωταγωνιστούν:Τζένα Ορτέγκα, Γκουέντολιν Κρίστι, Ρίκι Λίντομ, Κριστίνα Ρίτσι
Διάρκεια:45
95
Μιχάλης Κρατημένος
2022-11-14
Το Wednesday είναι η κορυφαία comic book σειρά για τη φετινή χρονιά. Γι' εμένα μαζί με το Peacemaker του James Gunn είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο σκοτεινό ύφος και αυτό του τρόμου. Τα κωμικά στοιχεία έρχονται την κατάλληλη στιγμή και σε σωστές δόσεις.
85
Ανδρέας Συμιακάκης
2022-11-12
Με ένα μαγικό τρόπο σε κάνει να γελάς και ταυτόχρονα είναι τόσο μακάβρια. Προσωπικά, την λάτρεψα από τις πρώτες σκηνές και κυρίως από τη στιγμή που έκανε το διάλογο με τη συγκάτοικο της για το vlog το οποίο εκείνη διατηρεί.
80
Χριστίνα Τσατσαράγκου
2022-11-10
Όποια και να είναι η άποψή μας για την εξέλιξη της σκηνοθετικής ματιάς του Μπάρτον στο ανάπτυγμα των χρόνων, η Wednesday είναι αναμφισβήτητα μία κλασική ηρωίδα του, αλλά και μία ολόκληρη κατηγορία από μόνη της.
76
Nikos Vel
2022-11-08
Το Wednesday του Netflix "ανακατεύει" ορισμένα στοιχεία του Harry Potter, ορισμένα gothic στοιχεία που πάντα προσφέρει ο Tim Burton και με την εξαιρετική ερμηνεία της Jenny Ortega "απογειώνεται"!
60
Γιάννης Βασιλείου
2022-11-06
Αν τα τρία πρώτα επεισόδια που παρακολουθήσαμε είναι ενδεικτικά της συνέχειας, τότε πρόκειται, δεδομένα, για μία από τις καλύτερες σειρές φαντασίας του Netflix. Απλώς η πραγματική αναγέννηση του Τιμ Μπάρτον για ακόμα μία φορά αναβάλλεται, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι οι φαν του θα απογοητευτούν.
60
Αντώνιος Παυλίδης
2022-11-04
Η στροφή προς το teen drama, ίσως λειτουργήσει σε ένα κοινό που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το εν λόγω σύμπαν, η εκτέλεση του όμως, αδικεί την πλούσια κληρονομιά που μας έχει αφήσει το δημιούργημα του καρτουνίστα Charles Addams.
50
Παύλος Γκουγιάννος
2022-11-02
Μια αξιόλογη προσπάθεια μεταφοράς των παθών της Γουένστντεϊ, που όμως στερείται του δημιουργικού πνεύματος του Burton, που φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν στην Disney και παραμένει μαγκωμένος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση