64 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει...

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωταγωνιστούν:Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης
Διάρκεια:52
80
Αλέξανδρος Διακοσάββας
2022-10-20
Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής επιστροφής του δημοφιλούς δημιουργού και ανυπομονούμε για το επόμενο.
80
Άγγελος Πολύδωρος
2022-10-18
Η «συνταγή Παπακαλιάτη» κάπου επαναλαμβάνεται. Όμως πάντοτε διαθέτει μια φρεσκάδα, ένα προσωπικό στυλ του σκηνοθέτη, βασίζεται σε στιβαρές ερμηνείες, στην έξοχη φωτογραφία που αναδεικνύει τόσο τα πρόσωπα, όσο και το τοπίο και μια μουσική (Κώστας Χρηστίδης) που απευθύνεται σε μεγάλη γκάμα κοινού ενώ ταυτόχρονα συγκινεί σε συνδυασμό με την εικόνα.
70
Βασίλης Σπανός
2022-10-16
Κυλάει αβίαστα και μπορεί εύκολα να καθηλώνει με τις εξελίξεις και τους χαρακτήρες γύρω από αυτές, το επίπεδο παραγωγής και τις σπουδαίες ερμηνείες, ενώ παράλληλα η σκηνοθεσία κάνει πολύ λεπτά τα όρια μεταξύ τηλεοπτικού και κινηματογραφικού προϊόντος.
70
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά
2022-10-14
Αν κάτι με χάλασε, είναι η αφήγηση που, στην αρχή τουλάχιστον, με έκανε να νιώσω ότι παρακολουθώ διαφήμιση. Αμελητέο βέβαια μπροστά στα υπόλοιπα που είναι δεμένα άρτια σε αυτή την καταπληκτική παραγωγή.
60
Βασιλική Γερονίκου
2022-10-12
Η Μαρία Καβογιάννη κλέβει τις εντυπώσεις, η Χάρις Αλεξίου τα πάει περίφημα στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, όμως το σενάριο προσεγγίζει ταυτόχρονα πολλές και δύσκολες θεματικές (έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ομοφοβία, ενδοοικογενειακή βία κ.ά.), ρισκάροντας να μη βρουν το χώρο που χρειάζονται ώστε να αναπτυχθούν εξίσου σωστά και σε βάθος.
60
Νίκος Δρίβας
2022-10-10
Το πρώτο επεισόδιο λοιπόν είναι αρκετά εύπεπτο και βλέπεται ευχάριστα, αλλά τα γνώριμα κλισέ εμφανίζονται κάπου προς το φινάλε σε 2-3 σκηνές, όμως όπως σας αναφέραμε θα περιμένουμε για να δούμε την συνέχεια.
60
Δημήτρης Πάντσος
2022-10-08
Η μία από τις ελάχιστες σειρές φέτος που καταφέρνουν να αφουγκραστούν μέρικες από τις μεγαλύτερες παθογένειες και αγριότητες της κοινωνικής μας κλειδαρότρυπας και να τις παρουσιάσει έστω και με τη μορφή ειδυλλιακής καρτ ποσταλ.
50
Ηλίας Φραγκούλης
2022-10-06
Προσωρινά, δεν με έχει ικανοποιήσει η season 1. Περίμενα περισσότερα. Και θα περιμένω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δω τον Παπακαλιάτη να επιστρέφει στο σινεμά. Και να ρισκάρει. Όχι να βγαίνει με «σιγουράκι».
50
John Burgundy
2022-10-04
Οι πολλές ιστορίες πολλές φορές αποδυναμώνουν τη ροή, καθώς δεν είναι όλες τόσο δυνατές και αυτό οφείλεται στους διαλόγους αλλά και τη χημεία των ηθοποιών, αφού σχεδόν το 90% των σκηνών έχει να κάνει με τετ α τετ δύο χαρακτήρων.
40
Κλέλια Φατούρου
2022-10-02
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια πολύ καλή σειρά, αν είχαμε 2002.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση