63 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων αρχίζει να εκτυλίσσεται μετά από μια βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι που δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Την ίδια στιγμή η απιστία του με μια μυστήρια γυναίκα τον βασανίζει αλλά όλα αλλάζουν σύντομα, αφού το κακό παραμονεύει κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Γιάννης Σκαραγκάς
Πρωταγωνιστούν:Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Διάρκεια:45
80
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2022-11-16
Μακράν η καλύτερη σειρά πολλών επεισοδίων της περιόδου 2022-23, το "Κάνε ότι κοιμάσαι" μέσα σε 32 εβδομάδες και 64 επεισόδια κατόρθωσε τα ακατόρθωτα.
70
Νίκος Φιλιππαίος
Avopolis Music Network
2022-11-14
Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σειρά, που έχει τα φόντα να ξεχωρίσει στον χώρο της εγχώριας αστυνομικής μυθοπλασίας.
70
Ζωή Δημητρίου
Ladylike.gr
2022-11-12
Έχει μεγάλο καστ, έχει σασπένς, μπαίνουν συχνά καινούργιοι χαρακτήρες και εμπλουτίζεται η πλοκή, έχει έρωτες, μίση, πάθη, ίντριγκα και αίμα. Έχει δεύτερους ρόλους που κλέβουν την παράσταση κάτι που πάντα εκτιμάς σε κάθε σειρά. Και κυρίως, η ιστορία είχε αρχή, μέση, τέλος.
70
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2022-11-10
Μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά ενός αγαπημένου ηθοποιού, φέρνει στο προσκήνιο τη νέα φουρνιά ταλέντων και μιλάει -ή τουλάχιστον προσπαθήσει να μιλήσει- πειστικά για καθημερινά προβλήματα σχολικού εκφοβισμού που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά και οι οικογένειές τους εκεί έξω.
60
Δημήτρης Πάντσος
POPAGANDA
2022-11-08
Cool σκηνοθεσία, σωστός ρυθμός, δύο τρεις φαουλιες στο κάστινγκ που δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, ένας ενδιαφέροντας αν και κάπως σχηματικός σχολιασμός πάνω στον σχολικό εκφοβισμό και ένας Σπύρος Παπαδόπουλος που θυμίζει πώς είναι να παίζεις χωρίς να παίζεις.
60
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
Youfly.com
2022-11-06
Η καινούργια σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» στα δυο πρώτα της επεισόδια δεν είναι αυτό που λέμε εξαιρετική, αλλά έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει εξαιρετική και μάλιστα σχετικά εύκολα.
50
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2022-11-04
Αν μου έλεγαν ότι έχω 5 ώρες να αφιερώσω σε μια ελληνική σειρά της ΕΡΤ, το Κάνε Ότι Κοιμάσαι δεν θα ήταν καν στην 5αδα. Ως τώρα η ΕΡΤ έχει χτίσει κάτι καλό με τις κωμικές σειρές. Με τις πιο δραματικές και ό,τι βρίσκεται πέρα από το κωμικό, δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά.
40
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2022-11-02
Η σειρά στην οποία... "υποκλίθηκε το twitter" μάλλον στοχεύει σε θεατές που μένουν στην επιφάνεια, καθώς δεν μοιάζει να είναι έτοιμη να διαχειριστεί τα δύσκολα και δυστυχώς επίκαιρα θέματα που προσεγγίζει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση