63 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Μίρα είναι μια Αμερικανίδα σταρ του κινηματογράφου, απογοητευμένη από την καριέρα της. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της επισκέπτεται την Γαλλία για να πρωταγωνιστήσει ως "Irma Vep" σε ένα ριμέικ της γαλλικής, κλασικής ταινίας του βωβού κινηματογράφου "Les Vampires". Όταν, όμως, θα ξεκινήσει η παραγωγή του φιλμ, τα δύσκολα γυρίσματα θα την ωθήσουν στα όρια της υποκριτικής και θα θολώσουν την γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και την μυθοπλασία.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ολιβιέ Ασαγιάς
Πρωταγωνιστούν:Αλίσια Βικάντερ, Βενσάν Μακέν, Μπάιρον Μπάουερς, Τομ Στάριτζ
Διάρκεια:50-60
70
Δημήτρης Πολιτάκης
2022-06-06
Η «Irma Vep», εκτός από μια δραματική σειρά που διακρίνεται για την υποβλητική της ατμόσφαιρα αλλά και για τα ανάλαφρα πατήματά της, αποτελεί και μια ψυχαγωγική πραγματεία για τις περιπέτειες της σύγχρονης αφήγησης στην τέχνη, στο σινεμά και στις σειρές υψηλού πρεστίζ όπως η ίδια.
70
Μαρία Γκιούλη
2022-06-04
Μία προσεκτική ματιά πέρα από τις 'σειρήνες' αποκαλύπτει έναν έξυπνο σχολιασμό στην βιομηχανία του θεάματος, ένα εγκώμιο στο Γαλλικό σινεμά και την εκκεντρικότητά του αλλά και μία εκβάθυνση στην ουσία του ηθοποιού και το κίνητρό του.
50
Στέλλα Παπασαραφιανού
2022-06-02
Έτσι όπως δίνεται το έναυσμα για να εξελιχθεί η πιο μοντέρνα εκδοχή του Irma Vep παραμένουμε επιφυλακτικοί καθώς είναι σαν να ατονεί η όποια υποψία ενδιαφέροντος ή έστω η υπόσχεση του να περιμένουμε κάτι που θα περιέχει όντως στιγμές που θα κάνουν την έκπληξη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση