65 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Καμάλα Καν, μια έφηβη κοπέλα από το Νιού Τζέρσεϊ, πέρα από το να γράφει fan fiction για την αγαπημένη της Captain Marvel, συνειδητοποιεί πως διαθέτει πολυμορφικές υπερδυνάμεις για να πολεμήσει το έγκλημα.

Είδος:Κωμωδία, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπίσα Κέι Αλί
Πρωταγωνιστούν:Ιμάν Βελάνι, Ματ Λινζ, Αντζαλί Μπιμανί, Γιασμίν Φλέτσερ
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
83
Μιχάλης Κρατημένος
2022-07-18
Κατά τη γνώμη μου το πιο δυνατό ατού της σειράς είναι ότι είχαμε ένα πολύ δυνατό story arc για τους προγόνους της Kamala Khan και το ρόλο που έπαιξαν στο να γίνει υπερηρωίδα. Η Iman Vellani είναι φοβερή ως Kamala Khan/Ms. Marvel και ο ρόλος της ταιριάζει γάντι, για ακόμη μία φορά τα Marvel Studios πήραν άριστα στο κάστινγκ.
75
blackys88b
2022-07-16
Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Είναι ανάμεσα στα πράγματα που περιμένω θετικά από το δεύτερο Captain Marvel και χωρίς να είναι το κορυφαίο του MCU στη μικρή οθόνη, είναι σίγουρα μια θετική προσθήκη στο ίδιο τεράστιο και χαώδες σύμπαν που κτίζει, όχι και τόσο μεθοδικά πλέον, ο Kevin Feige.
70
Στέφανος Κ. Αρταβάνης
2022-07-14
Ό,τι είδα σ' αυτή τη σειρά, το έχω ξαναδεί κινηματογραφικά, απλά τώρα έχει ένα απ' τα αγαπημένα μου περιτυλίγματα. Ας είναι, μέσα στην αυστηρότητα και την ανάλυση της όποιας κριτικής, χρειάζομαι κι εγώ μια μικρή επιστροφή στα πρωινά του Σαββάτου της προεφηβείας μου.
70
Γεράκου Γιώτα
2022-07-12
Έχουμε μια ευχάριστη, φουλ σουπερ ηρωική σειρά, πολύ πιο κοντά στο κλασικό μοτίβο των σουπερ ηρωικών ιστοριών επικεντρομένη ιδιαίτερα στην κοινότητα/γειτονιά του ήρωα, σε σχέση με τα τελευταία έργα της Marvel που προσπαθούν να διαφοροποιηθούν.
70
Chris
2022-07-10
Η σειρά κατάφερε να προσφέρει κάτι φρέσκο και νεανικό στο MCU που σίγουρα έλειπε, είχε όμως και αρκετές αδυναμίες και μια από αυτές ήταν ο ρυθμός με τον οποίο εξελίχθηκε η ιστορία αλλά και ο αριθμός των επεισοδίων. Τα μόλις 6 επεισόδια φαίνεται να μην είναι αρκετά με το συγκεκριμένο μοτίβο αφήγησης που χρησιμοποιήθηκε.
70
Μαίρη Μαυρομάτη
2022-07-08
Παρά τα όποια παραπτώματα της, όπως οι αδύναμοι villains καi η αισθητική που αγγίζει τα όρια παλιού ορθόδοξου Disney Channel και καταστάσεις που πέφτουν στα τετριμμένα., παρολ' αυτά, η σειρά σπάει ρεκόρ ακροαματικότητας σε Ασιατικά νοικοκυριά, τονίζοντας έτσι τη σημασία του representation και των διαφορετικών φωνών στη μαζική κουλτούρα.
70
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-07-06
Από τις πιο απολαυστικές σειρές των Marvel Studios και μια που συνολικά παίρνει περισσότερα «συν» από ότι «πλην».
50
Λάζαρος Κολαξής
2022-07-04
Μιας σειρά που ξεχωρίζει μονάχα για τα μουσουλμανικά σκηνικά της, αλλά μπουρδουκλώνεται από ένα σενάριο που δεν ξέρει προς τα πού κινείται, μένοντας προσκολλημένο στα επίπεδα της χρυσής μετριότητας.
30
Ανδρομάχη Σδούκου
2022-07-02
Το πρόβλημα με το "Ms Marvel" δεν είναι ότι απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Είναι αστείο να δικαιολογούμε μια τόσο αδύναμη προσπάθεια με βάση τον παιδικό της στόχο, την στιγμή που δημιουργούνται πραγματικά καλογραμμένες και εντυπωσιακά δουλεμένες ταινίες για παιδιά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση