78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ήταν μια ήρεμη χρονιά. Ο Χόουμλαντερ έχει κατασταλεί. Ο Μπούτσερ δουλεύει για την κυβέρνηση υπό την επίβλεψη του Χιούι. Αλλά και οι δύο λαχταρούν να μετατρέψουν την ηρεμία σε μακελειό. Έτσι, όταν στο Σώμα Δίωξης Υπερηρώων μαθαίνουν για ένα μυστηριώδες όπλο που πολεμά τις υπερδυνάμεις, σπεύδουν να τσακίσουν τους Επτά, ανοίγοντας πόλεμο και κυνηγώντας τον θρυλικό πρώτο υπερήρωα, τον Στρατιώτη.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ, Έρικ Κρίπκε
Πρωταγωνιστούν:Καρλ Ούρμπαν, Τζακ Κουέιντ, Άντονι Σταρ, Έριν Μοριάρτι
Διάρκεια:60-61
80
Catherine
2022-06-08
Αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής εξίσου δυνατή με τις προηγούμενες δύο. Γνωρίσαμε λίγο παραπάνω αγαπημένους χαρακτήρες, νέους ήρωες και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σειρά!
80
Μαρία Μαρκουλή
2022-06-06
Τα Αγόρια ξετινάζουν το σύστημα και αν δεν το κατάλαβες στις season 1 και 2 (που αποκλείεται να μην το κατάλαβες) στο κάνουν λιανά και με τα κρεμμυδάκια στη season 3 που παρακολουθούμε τώρα, ένα επεισόδιο την εβδομάδα.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-06-04
Αν αυτό ήταν το «καλημέρα» της 3ης σεζόν, δε ξέρω τι να περιμένω στα επόμενα επεισόδια, όχι τόσο σεναριακά καθώς εκεί φαίνεται να διαγράφει μια πορεία που ψηνόταν από την απαρχή του σόου, αλλά στο πώς θα ζωντανέψει αυτά τα σκηνικά. Μέχρι τώρα όλα είναι όπως τα ξέρατε και ανυπομονώ για τα επόμενα.
70
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
2022-06-02
Το τρίτο μέρος μαθαίνει από τα λάθη της προηγούμενης περιόδου (μιας τα πρώτα επεισόδια τα χαρακτήριζες και βαρετά) δεν ξεκινάει καθόλου μουδιασμένα και όλα τα καλά της στοιχεία είναι πολλαπλασιασμένα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση