82 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Κρις Κάρσον, αστυνομικός στην Άμεση Δράση του Λίβερπουλ, πρέπει να διαχειριστεί τα ενδοοικογενειακά αλλά και τα επαγγελματικά του προβλήματα, μέσα από έξι σερί βραδινές βάρδιες στους επικίνδυνους δρόμους της πόλης και να βγει ζωντανός και σώφρων.

Είδος:Αστυνομική, Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τόνι Σουμάχερ
Πρωταγωνιστούν:Μάρτιν Φρίμαν, Αντελάγιο Αντεντάγιο, Ίαν Χαρτ, Μαϊάνα Μπέρινγκ
Διάρκεια:57
85
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
IGN Greece
2024-04-08
Πόνος, πίεση, άγχος, τρελά, δυστυχία. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κυνηγούν τον πρωταγωνιστή μας, ο οποίος μέχρι το τέλος μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι, για να το πούμε απλά, καλός ή κακός. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλο το cast, σκηνές που σφίγγουν το στομάχι και παρά την αργή αρχή, γρήγορα καταλαβαίνεις ότι θα μπεις στα βαθιά.
83
Stefanos S
Lord of the Series
2024-04-06
Το "The Responder" ομολογώ πως ήταν από τις καλύτερες σειρές που έχω δει στο υποκριτικό κομμάτι, χωρίς να υποβαθμίζονται όλα τα άλλα.
80
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2024-04-04
Πετυχαίνει από τις πρώτες σκηνές να σε βάλει στο κλίμα. Αν και είναι σχετικά λίγα επεισόδια (6), καταφέρνει να θίξει σοβαρά ζητήματα, όπως για παράδειγμα οι επιπτώσεις της χρήσης ναρκωτικών αλλά και η ενδοοικογενειακή βία.
80
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
2024-04-02
Η σφιχτοδεμένη αφήγηση κουμπώνει σε μια ατμοσφαιρική και φροντισμένη εκτέλεση, στην οποία ο Martin Freeman με την scouse προφορά και την οριακά συγκρατημένη οργή του δίνει μια εντυπωσιακή ερμηνεία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση