77 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα μαθητών του λυκείου, καθώς αυτοί επιχειρούν να διαχειριστούν τα ναρκωτικά, το σέξ και την βία, σε μια προσπάθεια να δώσουν νόημα στο αβέβαιο μέλλον τους.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σαμ Λέβινσον
Πρωταγωνιστούν:Ζεντάγια, Μοντ Άπατοου, Άνγκους Κλάουντ, Έρικ Ντέιν
Διάρκεια:55
80
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2022-02-12
Τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε την σειρά από την πρώτη στιγμή όπως το soundtrack, οι ερμηνείες, οι ιδιαίτεροι χαρακτήρες και η inclusive και αυθεντική ιστορία του διατηρούν την ποιότητα τους. Δεν μένουμε παρόλα αυτά απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η σειρά.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2022-02-10
Εάν το στυλ και η ουσία καταφέρουν να συνυπάρξουν, χωρίς το πρώτο να επισκιάζει τη δεύτερη, τότε η πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Euphoria" θα είναι, ίσως, ένας θρίαμβος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρότι δεν σου προκαλεί το συναίσθημα του τίτλου της, η σειρά αυτή είναι 100% εθιστική.
80
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά
2022-02-08
Στο Euphoria βλέπουμε όλη την ασχήμια ενός κόσμου, του κόσμου μας, μέσα από το πρίσμα ενός φίλτρου, σαν αυτά που βάζουμε στο instagram για να καλύψουμε ό,τι δεν μας αρέσει. Και είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να διακρίνουμε την ειρωνεία που κρύβεται στην εικόνα του American Beauty.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-02-06
Παρά τα λάθη αυτής της σεζόν -που προφανώς δε συγχωρούνται και καταγράφονται- δεν έλειπε τίποτα από το φινάλε, τόσο που δύσκολα θαρρώ να άφησε κάποιον δυσαρεστημένο.
70
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2022-02-04
Υπάρχουν επεισόδια της σειράς που φλυαρούν, άλλα στα οποία η αισθητική ικανοποίηση που προσφέρεται γενναιόδωρα υπερκαλύπτει την ουσία, όπως επίσης στιγμές που τα σκορπισμένα σε πολλαπλά μέτωπα διακυβεύματα αλλάζουν προτεραιότητα ανάλογα με το τι εξυπηρετείται καλύτερα κάθε φορά. Ωστόσο, κάτι που έγινε αδιαπραγμάτευτο στις θεάσεις της δεύτερης σεζόν, κανείς δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το "Euphoria", αφού σερβίρει χειροπιαστά σπουδαίο μελόδραμα.
70
Γιάννης Βασιλείου
2022-02-02
Το Euphoria δεν θα έπρεπε να είναι καλό, κάποιες φορές δεν είναι κιόλας, αλλά δεν σε αφήνει ποτέ να βαρεθείς και με έναν παράξενο τρόπο μοιάζει ομοιογενές μέσα στην ανομοιογένειά του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση