58 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων Μπόμπα Φετ και η μισθοφόρος Φένεκ Σαντ, περιηγούνται στον υπόκοσμο του γαλαξία κι επιστρέφουν στην άμμο του Τατουίν για να διεκδικήσουν την περιοχή που κάποτε κυβερνούσε ο Τζάμπα Χατ και το συνδικάτο του εγκλήματος.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζον Φαβρό
Πρωταγωνιστούν:Ταμουέρα Γουίλσον, Μινγκ-Να Γουέν
Διάρκεια:38
74
Nikos Vel
2022-01-06
Όπως είναι φυσικό, το 1ο επεισόδιο ήταν τελείως εισαγωγικό, χωρίς να έχει κάποια έκπληξη ή κάποιο σοκ. Η αλήθεια είναι πως το σενάριο δεν σου προκαλούσε κάποια ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν έγινε και κάτι, 1ο επεισόδιο είναι, θα μου πείτε. Ο Temuera Morrison είναι πλέον "ένα" με το ρόλο του και η χημεία του με την Ming-Na Wen (Fennec) φαίνεται ισχυρή.
70
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-01-04
Κάθε αρχή και δύσκολη όπως φάνηκε στα πρώτα δειλά βήματα που κάνει το The Book of Boba Fett στην ιστορία του, η οποία μοιάζει προς το παρόν αρκετά σφιχτή και προσανατολισμένη σε μια άλλη, ωστόσο ιδιαίτερα συγκεκριμένη γωνιά του "Mandoverse" και όχι του ευρύτερου Star Wars, με ό,τι συνεπάγεται με αυτό. Βέβαια τα ίδια νομίζαμε και για το The Mandalorian και διαψευστήκαμε πανηγυρικά.
30
Γιάννης Λυμπέρης
2022-01-02
Ο πιλότος είναι απογοητευτικός. Ο Νεοζηλανδός Γουίλσον δεν διαθέτει τίποτε άξιο λόγου για να κουβαλήσει μια σειρά. Η απόδρασή του από το Sarlacc βιαστική και καθόλου πειστική.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση