91 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Περπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κρίστιαν Λίνκε, Άλεξ Γι
Πρωταγωνιστούν:Χέιλι Στάινφελντ, Κέιτι Λεούνγκ, Κέβιν Αλεχάντρο, Τζέισον Σπίσακ
Διάρκεια:40-44
90
Teo Ziakas
2021-12-08
Δε χρειάζεται καν να πούμε αν αξίζει να δείτε το Arcane, καθώς είναι μια σχεδόν τέλεια σειρά. Έχει τα πάντα.
93
Frini
2021-11-12
Είναι μια εξαιρετική σειρά και ότι ναι έλειπε κάτι τέτοιο τουλάχιστον για όσους παίζουν το game. Οι ιστορίες που έχουν φτιάξει προσωπικά μ αρέσουν πολύ και ακόμα περισσότερο που ψάχνεις μέσα στα επεισόδια να βρεις κρυμμένους champions.
90
Γιάννης Σαμουήλ
2021-11-10
Πολύ ωραία μουσική, καταπληκτικό χτίσιμο των χαρακτήρων και φυσικά, έτσι σαν κερασάκι, ένα πολύ όμορφο lore, που όπως είπα, είναι για όλους. Απλά όσοι έχουν ασχοληθεί, ίσως το εκτιμήσουν λίγο περισσότερο. Οπότε, είτε έχετε ασχοληθεί με το LoL, είτε όχι, το Arcane είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο.
90
Θεοδώρα Μπούκη
2021-11-06
Η σύγκρουση της Jinx και της Vi είναι τόσο επική όσο περιμέναμε!
90
Βασίλης Τατσιόπουλος
2021-11-04
Περιμένουμε το τελευταίο μέρος για να το πούμε με σιγουριά, όμως η εντύπωση πως πρόκειται για την καλύτερη μεταφορά video game εξακολουθεί να είναι ισχυρή.
90
Γιώργος Πρίτσκας
2021-11-02
Εξωφρενικά καλοφτιαγμένο, μεθοδικά σκηνοθετημένο και ανεξάντλητα ευρηματικό με το μέσο του, το Arcane είναι ένας κανονικός θρίαμβος σε πολλαπλά επίπεδα. Μένει τώρα να δούμε, αν αυτές οι ιδιαίτερες συνθήκες που το έπλασαν, το μετέτρεψαν σε μια φωτεινή εξαίρεση ή αν αυτή η ποιότητα θα γίνει ο κανόνας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση