89 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
8.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κρίστιαν Λίνκε, Άλεξ Γι
Πρωταγωνιστούν:Χέιλι Στάινφελντ, Κέιτι Λεούνγκ, Κέβιν Αλεχάντρο, Τζέισον Σπίσακ
Διάρκεια:40-44
93
Frini
Lord of the Series
2021-11-20
Είναι μια εξαιρετική σειρά και ότι ναι έλειπε κάτι τέτοιο τουλάχιστον για όσους παίζουν το game. Οι ιστορίες που έχουν φτιάξει προσωπικά μ αρέσουν πολύ και ακόμα περισσότερο που ψάχνεις μέσα στα επεισόδια να βρεις κρυμμένους champions.
90
Γιάννης Σαμουήλ
Gamelab.gr
2021-11-18
Πολύ ωραία μουσική, καταπληκτικό χτίσιμο των χαρακτήρων και φυσικά, έτσι σαν κερασάκι, ένα πολύ όμορφο lore, που όπως είπα, είναι για όλους. Απλά όσοι έχουν ασχοληθεί, ίσως το εκτιμήσουν λίγο περισσότερο. Οπότε, είτε έχετε ασχοληθεί με το LoL, είτε όχι, το Arcane είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο.
90
Teo Ziakas
GameSenpai.gr
2021-11-16
Δε χρειάζεται καν να πούμε αν αξίζει να δείτε το Arcane, καθώς είναι μια σχεδόν τέλεια σειρά. Έχει τα πάντα.
90
Γιώτα Γεράκου
IGN Greece
2021-11-14
Ατμοσφαιρικό, σοβαρό, συγκινητικό με ανέλπιστα καλογραμμένη ιστορία και υπέροχη μουσική. Όλα τα κομμάτια του ήταν υπέροχα και ικανοποιήσαν με το παραπάνω, fans και μη.
90
Θεοδώρα Μπούκη
kasseta.gr
2021-11-12
Η σύγκρουση της Jinx και της Vi είναι τόσο επική όσο περιμέναμε!
90
Άλκης Καζαμίας
Smassing Culture
2021-11-10
Το Arcane ήταν αναμφίβολα η σειρά της χρονιάς. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τεχνικά είναι άρτιο. Η σειρά ήρθε για να βάλει και πάλι την κουβέντα την κουβέντα περί καλού animation στη μαζική κουλτούρα. Καταφέρνει να ξεπεράσει τα όρια του συμβατικού animation και να το εξυψώσει.
90
Βασίλης Τατσιόπουλος
THE GRID
2021-11-08
Περιμένουμε το τελευταίο μέρος για να το πούμε με σιγουριά, όμως η εντύπωση πως πρόκειται για την καλύτερη μεταφορά video game εξακολουθεί να είναι ισχυρή.
90
Γιώργος Πρίτσκας
Unboxholics.com
2021-11-06
Εξωφρενικά καλοφτιαγμένο, μεθοδικά σκηνοθετημένο και ανεξάντλητα ευρηματικό με το μέσο του, το Arcane είναι ένας κανονικός θρίαμβος σε πολλαπλά επίπεδα. Μένει τώρα να δούμε, αν αυτές οι ιδιαίτερες συνθήκες που το έπλασαν, το μετέτρεψαν σε μια φωτεινή εξαίρεση ή αν αυτή η ποιότητα θα γίνει ο κανόνας.
84
Δημητρης Χατζης
MAXMAG
2021-11-04
Το Arcade είναι μία ακόμα απόδειξη πως δεν υπάρχουν ηλικίες και όρια στα animation series.
80
Νικόλας Μαρκόγλου
GameOver.gr
2021-11-02
Το Arcane τελικά καταφέρνει να κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις ως μία δουλειά που αναβλύζει μεράκι και ταλέντο στην τηλεοπτική μεταφορά ενός νέου κόσμου, με πλήθος από ενδιαφέροντες και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση