65 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια σύγχρονη προσαρμογή της ομώνυμης κλασικής σουηδικής σειράς του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, το Σκηνές από Έναν Γάμο επανεξετάζει την εμβληματική απεικόνιση της αγάπης, του μίσους, του πόθου, της μονογαμίας, του γάμου και του χωρισμού, μέσα από την οπτική ενός σύγχρονου ζευγαριού Αμερικανών.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Χαγκάι Λέβι
Πρωταγωνιστούν:Τζέσικα Τσαστέιν, Όσκαρ Άιζακ
Διάρκεια:56
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2021-10-04
O Λέβι σίγουρα δεν έρχεται να αναιρέσει την κληρονομιά του Ινγκμαρ Μπέργκμαν με τις δικές του «Σκηνές από Εναν Γάμο». Ερχεται όμως με βεβαιότητα για να παρουσιάσει ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι προορισμένο να μείνει στην ιστορία, με την δική του αυτόφωτη, ερμηνευτική αποθέωση. Οι «Σκηνές από Εναν Γάμο» είναι η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Οσκαρ Αϊζακ. Και αυτή είναι η δική τους ιστορία.
60
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-10-02
Ο Λέβι αποφάσισε να κρατήσει μεν τη διεισδυτική ματιά του μεγάλου δημιουργού, αλλά την απογυμνώνει από εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι, οι δικές του "Σκηνές από έναν γάμο" είναι μεν ένα αξιόλογο δράμα χαρακτήρων, που ενίοτε απογειώνεται λόγω των εξαιρετικών ερμηνειών, αλλά αδυνατεί να προβληματίσει ή ακόμα να ανανεώσει τα θεμέλια του είδους που υπηρετεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση