67 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν ο οικογενειάρχης Νικ Μπρούερ μπλέκεται σε ένα έγκλημα με μια μοχθηρή διαδικτυακή ανατροπή, οι δικοί του άνθρωποι παλεύουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:Αυστραλία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Τόνι Έιρς, Κρίστιαν Γουάιτ
Πρωταγωνιστούν:Ζόι Καζάν, Μπέτι Γκάμπριελ, Έιντριαν Γκρενιέρ, Φίνιξ Ράι
Διάρκεια:43-53
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιάννης Παπαδόπουλος
2021-09-10
Το σενάριο είναι πραγματικά διαμάντι και οι ηθοποιοί υπηρετούν αξιοπρεπώς την πλοκή. Απολαύστε τη σειρά χωρίς να βιαστείτε να κρίνετε, γιατί το τέλος θα παίξει με το μυαλό σας.
70
Ανδρέας Συμιακάκης
2021-09-08
Πολύ δυνατή σειρά! Εκτός από το ότι θα περάσετε την ώρα σας βλέποντας μία πολύ καλή παραγωγή, το Clickbait θα σας προβληματίσει κιόλας.
65
Akis Katiras
2021-09-06
Οι ερμηνείες δεν είναι κάτι το αξιομνημόνευτο, ενώ το σενάριο ενώ βασίζεται σε καλή ιδέα, κάπου δείχνει να μη μπορεί να συγκρατήσει το βάρος του και με το ζόρι να αντέχει, πριν σκοντάψει στο τελευταίο επεισόδιο και γκρεμοτσακιστεί.
60
Μάνος Θηραίος
2021-09-04
Με μια (επιφανειακή) κριτική του ίντερνετ και των media γενικότερα και ένα ευρύτερο σχόλιο περί ανθρωποφαγίας, το "Clickbait" με τα 8 αγωνιώδη και καλογυρισμένα επεισόδιά του εγγυάται την ουσία και τη φροντίδα στην παραγωγή που θα δικαιώσουν την επιλογή σας.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2021-09-02
Η Zoe Kazan αποδεικνύεται διαμάντι στον ρόλο της αδερφής του φερόμενου ως θύτη ή θύμα της όλης κατάστασης σε μια σειρά που παρότι πολλές φορές υπερβάλλει, παρότι ορισμένα επεισόδια ή σκηνές φλερτάρουν άγρια με την σαπουνόπερα, εντούτοις κρατά την προσοχή του θεατή, σε μια εποχή που το clickbait δίνει και παίρνει και εύκολα κάνεις κλικ σε άλλο τηλεοπτικό προϊόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση