76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, η πρώτη Ασιάτισσα γυναίκα πρόεδρος προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ενός τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Αμάντα Πιτ, Άνι Τζούλια Γάιμαν
Πρωταγωνιστούν:Σάντρα Ο, Τζέι Ντουπλάς, Χόλαντ Τέιλορ, Ντέιβιντ Μορς
Διάρκεια:30
80
Ναταλία Πετρίτη
2021-08-08
Η σειρά κερδίζει αμέσως τον θεατή με το quirky και σημερινό του χιούμορ και, τι άλλο, τις εξαιρετικές ερμηνείες ενός πολύ σωστά επιλεγμένου cast, με την Oh και τον Jay Duplass που υποδύεται τον Bill να παρουσιάζουν μια εκρηκτική χημεία on camera, αλλά και τη μικρή Everly Carganilla στο ρόλο της κόρης της Ji-Yoon Kim να αποτελεί μια πραγματική αποκάλυψη.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-08-06
Η Sandra Oh με εποικοδομητική διάθεση μας καθίζει στα έδρανα και κάνει πάταγο γιατί σε σχέση με την διασημότερη ερμηνεία της στην μικρή οθόνη, αυτή τη φορά Δρ. με Dr. διαφέρει!
73
Nikos Vel 
2021-08-04
Η σκηνοθεσία είναι ιδιαίτερη, καθώς έχει να χωρέσει όλη την ιστορία σε 6 30λεπτα επεισόδια και σίγουρα το καταφέρνει σε ικανοποιητικό βαθμό. Τέλος, οι ερμηνείες είναι "λαμπερές" και σ' αυτές φυσικά ξεχωρίζει εκείνη της Sandra Oh, που παίζει μία γυναίκα που παλεύει να βρει μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικού αντικειμένου, ανατροφής της κόρης της και έρωτα.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2021-08-02
Μετατρέπεται σε κάτι ευρύτερο από μια κωμωδία κλεισμένη μόνο μέσα στους τοίχους ενός πανεπιστημίου. Πολύ δυνατή στιγμή η guest εμφάνιση του David Duchovny ως ο εαυτός του, για την οποία δεν θα σας πούμε τίποτα άλλο, παρά μόνο δείτε την!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση