90 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Κόρα Ράνταλ, μετά την απόδρασή της από την φυτεία στην οποία εργαζόταν ως σκλάβα, ανακαλύπτει μια πραγματική σιδηροδρομική γραμμή και ένα κρυφό δίκτυο από σήραγγες κάτω από την επιφάνεια του Νότου, όσο ένας αμείλικτος κυνηγός σκλάβων βρίσκεται στα ίχνη της.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπάρι Τζένκινς
Πρωταγωνιστούν:Τουσό Μπέντου, Τσέις Ντίλον, Άαρον Πιέρ, Τζόελ Έτζερτον
Διάρκεια:20-77
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2021-06-10
Τίποτα λιγότερο από ένα αληθινό tour de force κι ένα δυσεπίτευκτο κατόρθωμα.
90
Μαρία Μαρκουλή
2021-06-08
Από πιο δυνατές σειρές, εκεί έξω. Να το δεις – αν το αντέχεις.
90
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-06-06
Σε κάθε επεισόδιο υπάρχει κάτι να θαυμάσεις, τίποτα δεν είναι περιττό και το συνολικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν έχει σκοπό να κουνήσει το δάχτυλο ή να παραδώσει μαθήματα αμερικάνικης ιστορίας αλλά να σε κάνει να αισθανθείς, προκαλεί δέος.
90
Αντώνης Παυλίδης
2021-06-04
Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με την άψογη σκηνοθεσία, τις ανατριχιαστικές ερμηνείες, το συγκλονιστικό σενάριο αλλά και τον ποιητικό τόνο που συνηθίζει να προσδίδει στις ιστορίες που αφηγείται ο Jenkins, συνθέτουν μία σειρά-μνημείο για την μαύρη κουλτούρα που κατά την γνώμη μου, πηγαίνει την τηλεόραση ένα βήμα παραπέρα.
80
Ανδρέας Κύρκος
2021-06-02
Εκεί όμως που πετυχαίνει διάνα το Underground Railroad είναι στον τρόπο που υμνεί την ανάγκη για ελευθερία και τους αγωνιστές που είναι έτοιμοι να ανέβουν στο τρένο της μεγάλης φυγής χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και χωρίς έναν χάρτη στο χέρι. Εκεί είναι που γίνεται θερμό και στιλπνό, όπως το Moonlight.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση