70 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Άλι Φοξ, ένας ευφυής εφευρέτης και ανυποχώρητος ιδεαλιστής, ξεριζώνει την οικογένειά του για μια επικίνδυνη περιπέτεια στο Μεξικό, ώστε να διαφύγουν από την αμερικανική κυβέρνηση και να βρουν ασφάλεια.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Νιλ Κρος
Πρωταγωνιστούν:Τζάστιν Θερού, Μελίσα Τζορτζ, Λόγκαν Πολίς, Γκάμπριελ Μπέιτμαν
Διάρκεια:47-57
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Português
Lord of the Series
2021-06-10
Για όποιον δει την ταινία ή κυρίως έχει διαβάσει το βιβλίο, πιθανόν να τον ξενίσουν οι αρκετές αλλαγές της σειράς. Ωστόσο, όλοι θα συμφωνήσουν πως η τηλεοπτική «Ακτή του Κουνουπιού» έχει γίνει με τόση επιμέλεια και προσοχή ώστε να αξίζει κάθε λεπτό της θέασής της.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2021-06-08
Το The Mosquito Coast είναι απ΄αυτές τις σειρές που στην πορεία κατανοείς πως λιγότερο σε νοιάζει το σενάριο και περισσότερο απολαμβάνεις τις σκηνοθετικές επιλογές και την ενσωμάτωση των ηθοποιών σε αυτές. Για παράδειγμα η σκηνή στο φινάλε του δεύτερου επεισοδίου είναι ένα masterpiece.
70
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2021-06-06
Αν αποδεχτείς πως το ζητούμενο εδώ δεν είναι μια πιστή μεταφορά αλλά επανεφεύρεση της ιστορίας του Θερού για έναν καινούργιο κόσμο -και κυρίως για ένα νέο κοινό-, αυτή η «Ακτή του Κουνουπιού» έχει να προσφέρει μερικές ώρες ποιοτικής τηλεόρασης που βρίσκεται μερικές κλάσεις πάνω από ένα απλό «μιας χρήσης» τηλεοπτικό προϊόν.
60
Dimitris Georgoulas
AppleWorldHellas
2021-06-04
Το ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σειράς και με βάση πως οι ερμηνείες είναι κάτι περισσότερο από άριστες κάνει την σειρά άξια προσοχής και με το παραπάνω παρά τα ελαττώματα που εντοπίσαμε στα πρώτα 2 επεισόδια.
60
Χρυσαυγή Πατσάκη
MOVE IT
2021-06-02
Μια σφιχτοδεμένη τηλεοπτική σειρά καταδίωξης για λογιαριασμό του Apple TV, η οποία κρύβει αρκετές εκπλήξεις, κρατάει το ενδιαφέρον και την αγωνία του θεατή σε υψηλά επίπεδα και παίζει με τις προσδοκίες μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση