77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παρακολουθήστε την επίπονη διαδικασία μέσω της οποίας ο Χέμινγουεϊ δημιούργησε μερικά από τα σημαντικότερα έργα μυθοπλασίας των Αμερικανικών γραμμάτων.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κεν Μπερνς, Λιν Νόβικ
Διάρκεια:120
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2021-04-06
Το ντοκιμαντέρ του Κεν Μπερνς δεν διστάζει να φωτίσει και να καταδείξει τις διάφορες σκοτεινές κι αμφιλεγόμενες πλευρές της προσωπικότητας (ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ανδρογυνικές / παρενδυτικές εξερευνήσεις του) και της συμπεριφοράς του χωρίς να χάνει την επαφή με την αξία και τη σημασία του έργου του.
80
Γιώργος Ρομπόλας
2021-04-04
Ένα docuseries χωρίς κοσμητικά επίθετα και τσάμπα εντυπωσιασμούς, κάτι με άλλα λόγια που δεν μπορείς να βγάλεις με τίποτα από το μυαλό σου. Κλείνεις τα μάτια και αντί να κοιμηθείς, οι σκηνές επιστρέφουν – ξανά και ξανά και ξανά.
70
Ανδρομάχη Σδούκου
2021-04-02
Οι δύο ώρες παρακολούθησης μιας τόσο εκτεταμένης και περιεκτικής αφήγησης είναι αρκετά απαιτητικές και φλερτάρουν με την εξάντληση. Ίσως να λειτουργούσε καλύτερα η ιδέα περισσότερων επεισοδίων μικρότερης διάρκειας. Ωστόσο είναι μια τρομερά λεπτομερής και οργανωμένη δουλειά, αντάξια της έρευνας που έχει σίγουρα γίνει για να πραγματοποιηθεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση