62 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να αποδείξει ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, ο Άλεξ προσπαθεί να αποκαλύψει περισσότερα για τον πραγματικό ένοχο.

Είδος:Δράμα, Αστυνομική
Χώρα:Μεξικό
Δημιουργός:Χοσέ Ιγνάσιο Βαλενζουέλα
Πρωταγωνιστούν:Μανόλο Καρντόνα, Τζινές Γκαρσία Μιλάν, Καρολίνα Μιράντα, Αλεχάντρο Νόνες
Διάρκεια:36-42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Αντζελα Τζαφερρι
MAXMAG
2021-04-12
Η πλοκή και το μυστήριο που εξελίσσεται δημιουργούν αγωνία και διάθεση για συνέχιση παρακολούθησης της σειράς. Επιπλέον κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι σεναριογράφοι προσδίδουν κίνητρα σχεδόν στους περισσότερους πρωταγωνιστές για την δολοφονία της Sara, καταφέρνοντας να μπερδέψουν τον τηλεθεατή, ώστε ο πραγματικός δολοφόνος να είναι μία μεγάλη έκπληξη.
71
Nikos Vel 
Lord of the Series
2021-04-10
Σίγουρα δεν κουράζει και αναπτύσσει μια ιστορία με μπόλικες ανατροπές, χωρίς να αποφεύγει ορισμένες (λίγες) σεναριακές "κακοτοπιές".
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-04-08
Από την αρχή μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, νιώθεις βέβαια σε κάποια σημεία ότι δεν μπορεί να γίνει περισσότερο υπερβολική, όμως το βασικό είναι πως ψυχαγωγεί τον θεατή χωρίς όριο.
60
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2021-04-06
Σίγουρα οι ήρωες είναι τραβηγμένοι από τα μαλλιά και υπερβολικοί, σαν κλασικοί χαρακτήρες μελοδράματος, όμως από την άλλη καταφέρνει να αγγίξει το θυμικό του θεατή, το συναίσθημά του και έτσι να συμπάσχει με όσα γίνονται.
60
Μαρία Γεωργίου
MyLife
2021-04-04
Η σειρά βλέπεται ευχάριστα, έχει παλμό και σε κρατά σε εγρήγορση. Το δύσκολο εγχείρημα των flashback ενισχύει τη σειρά και σε κάνει να αντιληφθείς πολλά πράγματα, χωρίς να προκαλεί σύγχυση ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν.
40
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2021-04-02
Το κακό της σειράς (που θα μπορούσε να είναι δίωρη ταινία με λιγότερα επαναλαμβανόμενα flashback και λιγότερες σκηνές αδικαιολόγητου σεξ) είναι ότι στο φινάλε το μυστήριο δεν λύνεται, αφού ο Άλεξ υποψιάζεται τον ένοχο, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, οπότε θα ακολουθήσει και δεύτερη σεζόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση