58 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια παρέα ασυμβίβαστων ερευνά μια σειρά από μεταφυσικά εγκλήματα στο Βικτωριανό Λονδίνο, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του σκοτεινού συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

Είδος:Αστυνομική, Φαντασίας
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τομ Μπίντγουελ
Πρωταγωνιστούν:Μακέλ Ντέιβιντ, Θαντέα Γκρέιχαμ, Τζότζο Μακάρι, Χάρισον Όστερφιλντ
Διάρκεια:49-58
75
Chris
2021-04-06
Μυστήριο, υπερφυσικό και ρομαντισμός είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την σειρά. Με ένα ακατέργαστο Cast που αποτυπώνει ωραία τους ρόλους του και πολύ καλή σκηνοθεσία σίγουρα τα 8 επεισόδια της περίπου μιας ώρας που συνθέτουν την 1η σεζόν της σειράς δεν είναι καθόλου βαρετά.
50
Παύλος Γκουγιάννος
2021-04-04
Ένα βρώμικο, σκληρό, σκοτεινό αλλά και στιλιζαρισμένο βικτωριανό Λονδίνο, με συμμορίες, εγκλήματα, κακούς και πολλά δεινά πάνω από το κεφάλι τους. Δεν διαθέτει ωστόσο την ίδια αίσθηση του χιούμορ και την λεπτή ειρωνεία του σινεμά του Ritchie, καθώς οι Άτακτοι δεν είναι και τόσο άτακτοι, ίσως παίρνουν λίγο περισσότερο στα σοβαρά τον εαυτό τους.
50
Κωνσταντίνος Δέδες
2021-04-02
Γενικά βλέπουμε ένα μείγμα περιπέτειας, ρομαντισμού, θρίλερ, fantasy, τρόμου και μυστηρίου που στο τέλος, όταν πια ο αλγόριθμος μας προτείνει την επόμενη σειρά, δεν ξέρουμε τι να κρατήσουμε και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε βλέποντας τα 8 επεισόδια. Δεν υπάρχει μια δομή που πάνω της χτίζονται και αφομοιώνονται σταθερά τα υπόλοιπα genres.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση