80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Σαμ Γουίλσον/Falcon και ο Μπάκι Μπαρνς/Winter Soldier, συνεργάζονται σε μια παγκόσμια περιπέτεια που δοκιμάζει τις ικανότητες και την υπομονή τους.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάλκομ Σπέλμαν
Πρωταγωνιστούν:Άντονι Μακί, Σεμπάστιαν Σταν, Γουάιατ Ράσελ, Έριν Κέλιμαν
Διάρκεια:45-55
89
Marilita
2021-04-06
Καθαρά εισαγωγικό το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να μας ενθουσιάσει αρκετά για την συνέχεια. Μάχες με όπλα ή σώμα με σώμα, οικογενειακά προβλήματα αλλά και σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος ήταν τα στοιχεία του επεισοδίου κάνοντάς το μια ωραία πρεμιέρα με την υπόσχεση για μια καταπληκτική σεζόν.
80
Τόνια Στεφανάτου
2021-04-04
Το THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER αφήνει αυτή την αίσθηση που αφήνουν τα παλαιότερα comics της Μarvel, αλλά παράλληλα είναι προσαρμοσμένο για το σύγχρονο κοινό, αποφεύγοντας, μέχρι στιγμής, τη φιλοσοφία του άσπρου και του μαύρου και την ηθικολογία, αλλά παίρνοντας ξεκάθαρη θέση σε θέματα συστημικού ρατσισμού. Από αυτή την άποψη, τα πρώτα επεισόδια είναι σχεδόν "πολύ καλά για να είναι αληθινά", δεδομένου ότι το MCU δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμβαθύνσεις.
70
Αντώνης Παυλίδης
2021-04-02
Η αλήθεια είναι ότι, το πρώτο επεισόδιο της σειράς, The Falcon and The Winter Soldier, δίνει περισσότερο βάθος στον Falcon και στον Bucky από όσο έχουν δώσει όλες οι ταινίες της Marvel μαζί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση