60 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο έρωτας -και τα ψέματα- δεν έχουν σταματημό, όταν μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και φτιάχνει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Αστυνομική
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Χάουαρντ Όβερμαν
Πρωταγωνιστούν:Χάνα Γουέρ, Ζόι Τάπερ, Ντιμίτρι Λεονίντας, Αμίρ Ελ-Μάζρι
Διάρκεια:38-43
70
Ειρήνη Μιχοπάνου
2021-03-16
Μια ελκυστική σειρά που βασίζεται σε μια πιασάρικη, ενδιαφέρουσα ιδέα εύρεσης του μοναδικού έρωτα!
63
Nikos Vel 
2021-03-14
Μπορεί να διαθέτει σασπένς, όμως δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει στο έπακρον την καλή πρώτη ύλη σεναρίου που διαθέτει και με τις "χλιαρές" του ερμηνείες μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μέτρια επιλογή.
60
Ιωάννα Δούνδη
2021-03-12
Η σειρά βλέπεται εύκολα, προσφέρεται για τους προβληματισμούς που αναφέρθηκαν, αλλά και πάλι είναι ο θεατής εκείνος που θα καθορίσει αν θα σταθεί στο αστυνομικό ή στο κοινωνικό κομμάτι της.
60
Δημητρης Χατζης
2021-03-10
Η γενική εικόνα της σειράς είναι καλή και το σενάριο είναι ελκυστικό.
60
Ευθυμία Πουλάδη
2021-03-08
Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο παρελθόν της Ρεμπέκα και τη δολοφονία του άνδρα παρά στα ανθρωπιστικά θέματα που παρουσιάζει, ενώ θα μπορούσε να αναλύσει καλύτερα την αντίθεση της κυβέρνησης και των πολιτών, την ηθική της εταιρείας και την αύξηση των διαζυγίων στη χώρα, προς αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Παρ' όλα αυτά όμως, παραμένει μια ιδανική επιλογή για ένα χαλαρό binge-watching το Σαββατοκύριακο.
60
Joker
2021-03-06
Όλα αυτά έχουν ζουμί και σε βάζουν στο τρυπάκι να το παρακολουθήσεις. Την ίδια στιγμή όμως το μάλλον κοινότοπο αστυνομικό μυστήριο κουράζει αρκετά, αφαιρεί από κάθε επεισόδιο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του προς όφελος μιας ανούσιας ίντριγκας και το τελικό αποτέλεσμα μένει ημιτελές.
60
Χρήστος Χρήστου
2021-03-04
Από την μια έχουμε ένα καινοτόμο περιβάλλον από την άλλη μια καθαρά αστυνομική πλοκή. Αν η σειρά επέλεγε να εστιάσει σε ένα από τα δύο, κάνοντας μεγαλύτερη εμβάθυνση στους χαρακτήρες, το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα ακόμα καλύτερο. Δεν παύει όμως ακόμα και έτσι να είναι μια εναλλακτική πρόταση, που αξίζει λίγο από τον χρόνο σου.
50
Χρήστος Δεμέτης
2021-03-02
Το καλό είναι πως έχει πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή, θέτοντας καίριους προβληματισμούς. Το κακό είναι πως με κάθε επεισόδιο ο θεατής χάνει το ενδιαφέρον για τους ήρωες καθεαυτούς, και εστιάζει στη δράση. Κάποια "κενά" στην ανάπτυξη της ιστορίας, αναμένεται (λογικά) να απαντηθούν στη δεύτερη σεζόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση