53 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Όταν δύο αδελφές εξαφανίζονται σε μια απομακρυσμένη εθνική οδό στη Μοντάνα, δύο ιδιωτικοί ντετέκτιβ ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια πρώην αστυνομικό για να τις αναζητήσουν. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, που αποκαλύπτουν ότι τα δύο κορίτσια δεν είναι τα μόνα που έχουν εξαφανιστεί στην περιοχή.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Ε. Κέλι
Πρωταγωνιστούν:Κάθριν Γουίνικ, Κάιλι Μπάνμπερι, Ντίντι Φάιφερ, Μπράιαν Τζεράτι
Διάρκεια:42-44
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
60
Zedikous
Lord of the Series
2021-09-06
Παρόλο που το Big Sky, προσπαθεί να μας δώσει μεγάλες ανατροπές για να μας εντυπωσιάσει, θα λέγαμε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην 1η σεζόν είναι η ανάπτυξη των χαρακτήρων, η οποία οφείλεται κυρίως στο κακό σενάριο, το οποίο βασίζεται σε κλισέ και προσπαθεί να χωρέσει πολλά πράγματα μέσα σε μόλις 16 επεισόδια, τα οποία θα μπορούσαν κατά την γνώμη μου να ήταν 2 διαφορετικές σεζόν.
50
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2021-09-04
Σαν τα παλιά, καλά αστυνομικά σήριαλ, τα ορθόδοξα, το "Big Sky" μολονότι ενδιαφέρον και εν γένει καλογυρισμένο, μυρίζει λίγο ναφθαλίνη, ειδικά μάλιστα μετά τη μέση της σαιζόν και το διάλειμμα που υπήρξε ανάμεσα στα δύο μέρη.
50
Μαρία Πλουμάκη
MOVE IT
2021-09-02
Όπως και να έχει, δεν πρέπει να αγνοήσουμε τα θετικά της σειράς, την δυναμισμό που προσδίδει στου γυναικείους χαρακτήρες της και κάποιες καλές ανατροπές στην ιστορία της. Όμως, στο τέλος τα θετικά της αδυνατούν να ξεπεράσουν τις αδυναμίες που παρουσιάζει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση