74 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Σ' ένα χωριό του Λουξεμβούργου όπου όλοι κρατούν μυστικά, ο σκληρός επιθεωρητής Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον ύποπτο θάνατο ενός 15χρονου κοριτσιού.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Λουξεμβούργο
Δημιουργός:Τιερί Φάμπερ
Πρωταγωνιστούν:Λουκ Σιλτς, Σοφί Μουσέλ, Κλοντ Ντε Ντέμο, Τζο Ντενενγουόλντ
Διάρκεια:24-32
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιάννης Παπαδίπουλος
E-Daily.gr
2021-02-10
Η σειρά μυστηρίου από την ίσως πιο αδιάφορη χώρα στον πλανήτη σε κρατάει σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
80
Χρήστος Χρήστου
Youfly.com
2021-02-08
Τα πολύ μικρά επεισόδια εγγυώνται αρκετές ανατροπές, χωρίς όμως να χάνεται σε καμία περίπτωση η συνοχή και η αληθοφάνεια. Αυτά που υπονοούνται είναι πολύ περισσότερα , από αυτά που λέγονται. Εάν σου αρέσουν οι εξιχνιάσεις δολοφονιών, οι άγριοι αστυνομικοί και τα ξεχωριστά τοπία του Λουξεμβούργο πρέπει οπωσδήποτε να δεις την σειρά.
78
Shadow
Lord of the Series
2021-02-06
Η σειρά "Capitani" ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη αν όχι σε όλους, σε αρκετούς τομείς που με έκανε να την δω ολόκληρη σε μία μέρα.
70
Ραφαέλλα Ράλλη
Esquire
2021-02-04
Από εμάς είναι ναι, ειδικά αν αγαπάς τους βλοσυρούς αστυνομικούς και την εξιχνίαση μυστηρίων. Τουλάχιστον, δε θα σε "σκάσει" όπως το Valhalla Murders μέχρι να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς. Κάτι είναι κι αυτό.
60
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2021-02-02
Υπάρχουν κενά, υπάρχουν σκηνές που σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γυριστεί καλύτερα. Γενικά, υπάρχουν αστοχίες. Παρόλα αυτά, βλέπεται. Είναι και μικρά τα επεισόδια οπότε μπορείτε να την βάλετε στην λίστα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση