78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Γουάντα Μάξιμοφ (Scarlet Witch) και ο Vision, που έχουν παντρευτεί και ζουν ευτυχισμένοι στο σπίτι τους σε ένα προάστιο της πόλης Westview, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά με όσα συμβαίνουν.

Είδος:Κωμωδία, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ζακ Σέιφερ
Πρωταγωνιστούν:Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Μπέτανι, Κάθριν Χαν, Τιόνα Πάρις
Διάρκεια:29-36
81
Chris
2021-01-08
Το WandaVision έκανε ένα πολύ ξεχωριστό ξεκίνημα,τόσο στην ίδια την σειρά αλλά και στην 4η φάση του MCU που υπόσχεται να είναι ότι πιο διαφορετικό έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ανάλαφρο γεμάτο πλάκα αλλά με σκοτεινές πινελιές που προκαλούν κλειστοφοβία και αγωνία και σου περνάει το μήνυμα ότι ένα μεγαλύτερο "κακό" υποβόσκει.
80
Χρήστος Μπακατσέλος
2021-01-06
Το «WandaVision» με τα δυο πρώτα του επεισόδια, χωρίς τις επικές σκηνές δράσης και τα φαντασμαγορικά εφέ που μας έχουν συνηθίσει οι ταινίες του MCU, αλλά γεμάτο από easter eggs σε κάθε σκηνή τους, υπόσχεται μια νέα, πιο απίθανη εποχή, τόσο για την τηλεόραση όσο και για το MCU.
80
Άλκης Καζαμίας
2021-01-04
Μέχρι τώρα, μπορούμε αναμφίβολα να πούμε ότι το Wandavision έχει θέσει τις προσδοκίες των θεατών σε ένα πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου κάποια πράγματα άρχισαν να μπαίνουν σε μία σειρά αλλά σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα τα οποία περιμένουμε να δούμε πως θα απαντηθούν.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2021-01-02
Προφανώς και όλα θα βγάλουν ένα τακτοποιημένο νόημα στο τέλος, παραπέμποντας σε έναν αστερισμό από επόμενους τίτλους εντός του MCU σύμπαντος που μυρίζει Multiverse απ' όλες τις κατευθύνσεις, αλλά στο μεταξύ στα πρώτα δύο επεισόδια είδαμε κάτι που σ' έναν (έστω μικρό) βαθμό αποσταθεροποιεί τις βεβαιότητες του ιδεατού (για την κινηματογραφική βιομηχανία) superhero fan.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση