77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Με φόντο το ηλιόλουστο Λος Άντζελες του 1985, ένας κατά συρροή δολοφόνος δρα ανεξέλεγκτος. Σε αυτήν την αληθινή ιστορία, δύο ντετέκτιβ δεν σταματούν αν δεν τον πιάσουν.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τίλερ Ράσελ
Διάρκεια:46-48
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Shadow
2021-01-06
Το ντοκιμαντέρ για την δράση του "Night Stalker" ίσως είναι ένα από τα καλύτερα του Netflix καθώς και το περιεχόμενό του και η παρουσίασή του είναι πολύ προσεγμένα. Ακόμη και σκηνοθετικά αν και ντοκιμαντέρ, πρόσεξαν πολύ τις λεπτομέρειες.
80
Ελένη Χελιώτη
2021-01-04
Το «The Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer» αντιμετωπίζει ισάξια όλα τα θύματα, και είναι σαφές -τουλάχιστον μέσω του φακού του Russell- ότι και οι ντετέκτιβ τα αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο. Προβάλλονται εδώ ως μητέρες και πατέρες, κόρες και μέλη της κοινότητας, που καθορίζονται από τη ζωή τους και όχι από τον τρόπο που δολοφονήθηκαν.
60
Ιωσηφίνα Γριβέα
2021-01-02
Παρά τα ψεγάδια ωστόσο, είναι οι άνθρωποι στο κέντρο του Night Stalker που επιβάλλονται σε αυτά και αφήνουν έναν υπολογίσιμο αντίκτυπο. Οι επιζώντες που μιλούν για τις ιστορίες τους, οι δύο αστυνομικοί που έδωσαν τα πάντα για την υπόθεση, και οι κάτοικοι μιας γειτονιάς που κάποια καυτή μέρα του Αυγούστου βγήκαν από τα σπίτια τους για να καταδιώξουν έναν δολοφόνο που αναζητούσε η αστυνομία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση