68 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Νίκολας Κέιτζ παρουσιάζει αυτήν τη γεμάτη βωμολοχίες εκπαιδευτική σειρά σχετικά με την ιστορία και τον αντίκτυπο μερικών από τις πιο διαβόητες κακές λέξεις στα Αγγλικά.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπέλαμι Μπλακστόουν
Πρωταγωνιστούν:Νίκολας Κέιτζ
Διάρκεια:20
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
73
Nikos Vel
2021-01-06
Το ντοκιμαντέρ αυτό σίγουρα είναι διαφορετικό. Έχει μπόλικη κωμική νότα όπως είπα, με τον Cage και τους σχολιαστές, παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο την ιστορία των διάσημων βρισιών και αναπαριστά το ξεκίνημα τους με ωραία και ιδιαίτερα κινούμενα σχέδια.
70
Απόστολος Κίτσος
2021-01-04
Μια σειρά ντοκιμαντέρ σίγουρα διαφορετική από τις άλλες, κάτι λογικό μιας και στην παραγωγή βρίσκεται η ομάδα του "Funny Or Die". Οπότε άφθονες κωμικές νότες, λεπτομερείς και ευχάριστες αναλύσεις, την πληθωρική εξτραβαγκάνζα του Κέιτζ στην αρχή, το τέλος, αλλά ενδιάμεσα, 6 20λεπτα επεισόδια, πραγματικός αφρός, να περνάει η ώρα στο φαγητό, τον καφέ, το σιδέρωμα.
60
Νίκος Δρίβας
2021-01-02
Ο Cage είναι απολαυστικός ως παρουσιαστής, το κωμικό timing είναι οκ τις περισσότερες φορές, ενώ υπάρχουν και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορεί να μην γνωρίζαμε και γενικά η σειρά History Of Swearing Words δεν θέλει και πολύ ανάλυση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση