53 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στοιχειωμένη από οράματα εξαιτίας της εξαφάνισης της αδερφής της 21 χρόνια πριν μαζί με τους συμμαθητές της, η Άστριντ ξεσκεπάζει τη σκοτεινή και απόκοσμη αλήθεια.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:Δανία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Τέα Λίντεμπουργκ
Πρωταγωνιστούν:Ντανίκα Κούρτσιτς, Καρολίνε Χαμ, Βάιολ Μάρτενσεν, Λαρς Μπρίγκμαν
Διάρκεια:41-52
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
Μάνος Νομικός
Athens Voice
2021-01-10
Η πρώτη σεζόν του «Equinox» ολοκληρώνεται μέσα σε έξι μόλις 45λεπτα επεισόδια. Ιδανική για binge-watching μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Δεν είναι η σειρά της χρονιάς (ποιας χρονιάς;) αλλά μπορείτε να «καταδυθείτε» άφοβα στο σκανδιναβικό μυστήριο και την ατμόσφαιρα του βορρά.
65
Nikos Vel 
Lord of the Series
2021-01-08
Θεωρώ πως αν η πλοκή απλωνόταν σε περισσότερα επεισόδια, π.χ. 10, τότε ίσως το τέλος να έβγαζε περισσότερο νόημα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Γενικότερα, πρόκειται για μία μέτρια πρόταση από το Netflix, που θα μπορούσε σίγουρα να είναι πολύ καλύτερα εκτελεσμένη.
50
Απόστολος Κίτσος
MOVE IT
2021-01-06
Ένα φολκλόρ ψυχολογικό θρίλερ τρόμου, που θυμίζει λίγο «The revenants» και ελάχιστο από «Λαβύρινθο του Πάνα», με λίγο από μεταφυσική και αποκρυφισμό, αλλά κάπου εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα: δεν καταφέρνει τελικά να ενσωματώσει όλα αυτά τα δάνεια και να χτίσει έναν δικό του, αυτόνομο χαρακτήρα.
40
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2021-01-04
Πολύ μυστήριο για το τίποτα, αποκαρδιωτικά λίγη ουσία σε κάθε επεισόδιο, τα επεισόδια μεταξύ τους συναντιούνται σαν παλιοί συμμαθητές που κανονίζουν να πάνε για καφέ και δεν πάνε ποτέ, για ερμηνείες ούτε λόγος, η κουλτούρα γενικά της γραφής και των ηθοποιών είναι ανοίκεια, μια σχεδόν κακοποίηση ενός μύθου που σε άλλα χέρια θα μπορούσε να αφήσει ένα στίγμα.
40
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2021-01-02
Μπορώ να χαρακτηρίσω υπέροχη τη Φωτογραφία και αρκετά υποβλητική τη Μουσική. Αλλά συνολικά είναι άνιση. Ο λόγος είναι ότι προσπαθεί να συνδυάσει το αστυνομικό μυστήριο με το μεταφυσικό και το ψυχολογικό της εννιάχρονης Άστριντ, όπως το βλέπουμε στα flashbacks.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση