65 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Πίτερ Λόρενς αποτελεί το υπόδειγμα ενός Βρετανού πολιτικού, μιας και παρουσιάζεται σαν τίμιος οικογενειάρχης. Όταν όμως αποκαλύπτονται η πραγματική του προσωπική ζωή, τα μυστικά που κρύβει και τα ψέματα που λέει, όλα ανατρέπονται τόσο στην πολιτική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Ντέιβιντ Χερ
Πρωταγωνιστούν:Χιου Λόρι, Χέλεν Μακρόρι, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Ίαν Ντε Κάστεκερ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
Κωστής Καλογρούλης
2020-11-08
Το "Roadkill" αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τους λάτρεις του πολιτικού θρίλερ όσο και για όσους απολαμβάνουν ένα έντονα φορτισμένο οικογενειακό δράμα και έναν πρωταγωνιστή στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του.
70
Aνδρομάχη Σδούκου
2020-11-06
Συνολικά, το "Roadkill" αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια, σύντομη και ευθεία, εξίσου κυνική με την σημερινή πραγματικότητα.
60
Ανδρέας Κύρκος
2020-11-04
Αξιοπρόσεχτο πολιτικό δράμα που ρίχνει το δραματουργικό βάρος περισσότερο στα οικογενειακά προβλήματα, παρά στις πολιτικές προστριβές.
60
Νίκος Δρίβας
2020-11-02
Μια αξιοπρεπής μίνι σειρά, που ήθελε παραπάνω δουλίτσα σε κάποια κομμάτια ή καλύτερα ένα... σουλούπωμα, έχει ένα στιβαρό πρωταγωνιστή και μια στιβαρή εξέλιξη. Κρίμα, που σε μερικά επεισόδια δεν αξιοποιούνται κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως και να 'χει πάντως, αξίζει τον χρόνο σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση