82 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.0 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Μετά τις ιστορίες του Τζάνγκο και Μπόμπα Φετ, ένας άλλος πολεμιστής κάνει την εμφάνισή του στο σύμπαν των Star Wars. Το "Mandalorian" τοποθετείται μετά την Πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Παρακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού, επίλεκτου σκοπευτή στις απώτερες περιοχές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της Νέας Δημοκρατίας.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζον Φαβρό
Πρωταγωνιστούν:Πέντρο Πασκάλ, Τζίνα Καράνο, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Καρλ Γουίδερς
Διάρκεια:30
91
Catherine
2021-01-14
Η 2η σεζόν του The Mandalorian σηκώνει ψηλά το πήχη και αυξάνει τις προσδοκίες μας για το μέλλον της σειράς.
90
Νίκος Δρίβας
2021-01-12
Βάζει γερά θεμέλια στον μύθο του Star Wars και συνεχίζει με... σπασμένα τα φρένα για να γράψει ιστορία και να αφήσει εποχή (ναι είναι κλισέ όλα αυτά, αλλά τα κάνει με το... παραπάνω), σε μια σεζόν τόσο φοβερή που θα ήθελες να κρατάει κι άλλο.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2021-01-10
Από που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις; Συγκινήσεις, επιστροφές, cameos, εκπλήξεις.
80
Βίκυ Μοσχονησιώτου
2021-01-08
Ο Mandalorian συνεχίζει να μας δίνει ότι ακριβώς λείπει από τις ταινίες Star Wars της Disney. Ψυχή.
80
Χρήστος Τριανταφύλλου
2021-01-06
Ευτυχώς, τα κατάφεραν περίφημα, η απόκοσμη γλύκα της σειράς απογειώθηκε, το τέλος της σεζόν –που με λάθος εκτέλεση θα ήταν καταστροφή– ήταν ταυτόχρονα συγκινητικό και συναρπαστικό, το Star Wars σώθηκε από τον εαυτό του μέχρι νεότερας, και αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως, όταν η ψυχή ενός franchise είναι ένα διαστημικό παραμύθι, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Όλα είναι Δρόμος.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
2021-01-04
Είναι μια γενικά πανομοιότυπη σε μοτίβο περιπέτεια που συνδυάζει όλα τα καλούδια της 1ης σεζόν και απλά προσθέτει τον τσαμπουκά, θέλοντας περισσότερο να θέσει τον πιο blockbuster τόνο για το τι θα ακολουθήσει, παρά να έχει όρεξη για πολλές αποκαλύψεις.
70
gsmanx
2021-01-02
Oι δημιουργοί δεν επέδειξαν κάποια ιδιαίτερη τόλμη στο δεύτερο κύκλο, παρά ακολούθησαν την πεπατημένη του πρώτου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ούτε κάνει τη σειρά λιγότερο απολαυστική, αλλά θεωρώ, ότι κάποια στιγμή, ίσως θα ήταν καλύτερο να βλέπαμε κάτι ελαφρώς διαφορετικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση