71 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν πεθαίνεις, δεν φεύγεις. Μια νταντά βουτά σε μια άβυσσο ανατριχιαστικών μυστικών, σε αυτό το γοτθικό ρομάντζο από τον δημιουργό του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ".

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικ Φλάναγκαν
Πρωταγωνιστούν:Βικτόρια Πεντρέτι, Όλιβερ Τζάκσον-Κόεν, Χένρι Τόμας, Αμέλια Ιβ
Διάρκεια:46-66
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Στέργιος Πουλερές
2020-10-20
Μέχρι το 4ο επεισόδιο απλά καλή, από το 5ο και μετά η πιο συναρπαστική σειρά της χρονιάς.
84
Frini 
2020-10-18
Δεν είναι η συνέχεια του Hill House που περιμένουν πολλοί. Αντί να προσφέρει περισσότερα από τα ίδια, λέει μια διαφορετική ιστορία για φάντασμα και είναι κατάλληλο για όσους φοβούνται να δουν θρίλερ . Δεν θα πω ότι δεν μου άρεσε αλλά δεν μπορώ να πω κιόλας ότι ήταν αντάξιο της πρώτης ιστορίας που πραγματικά ήταν ότι καλύτερο έχω δει.
80
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
2020-10-16
Το "Bly Manor" σε κατακλύζει με τον έντονο συναισθηματισμό που εκπέμπει. Κι όλα αυτά με εκστατικά scare jumps, ανατροπές που συγκλονίζουν. Κι ένα cast που εκφράζει στο μέγιστο βαθμό κάθε κρυφή γωνία του ψυχισμού του χαρακτήρα τους.
70
Θεοδώρα Παπαζιάκα
2020-10-14
Σε καμία περίπτωση το The Haunting Of Bly Manor δεν ήταν απογοητευτικό. Ήταν άλλο ένα ταξιδιάρικο σενάριο σε μονοπάτια ερωτικά, διαφορετικά και ασφαλώς σκαταδιστικά, στολισμένο βέβαια με μια σκηνοθεσία σαγηνευτική και παράλληλα εντυπωσιακά σκηνικά. Πρόκειται για άλλη μια εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, με μάτια που αδυνατούν να δουν στο πραγματικό φως...
70
Γιώργος Ρομπόλας
2020-10-12
Το Haunting of Bly Manor μπορεί να πατάει πάνω σε μία κλασική, παραδοσιακή συνταγή αλλά φαίνεται να την εξελίσσει. Διαγράφοντας τους σεξισμούς και ρατσισμούς του παρελθόντος.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-10-10
Ο Μάικ Φλάναγκαν επιστρέφει στις στοιχειωμένες επαύλεις, μόνο που αυτή την φορά ο τρόμος παίρνει δεύτερο ρόλο για να δώσει την θέση του σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης.
60
Μάνος Νομικός
2020-10-08
Μπορείτε να περάσετε άφοβα τις πύλες της έπαυλης Μπλάι. Ή θα το αγαπήσετε ή θα χαθεί στη λήθη.
60
Χρυσαυγή Πατσάκη
2020-10-06
Μπορεί η έπαυλη του Bly Manor να είναι εν τέλει λιγότερο τρομακτική σε σχέση με το Hill House, όμως όπως το δεύτερο ήταν μια οικογενειακή τραγωδία ενδεδυμένη τον μανδύα του στοιχειωμένου σπιτιού, έτσι και το πρώτο φαίνεται να απηχεί μια φράση του Αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας: "Κάθε ιστορία με φαντάσματα είναι μια ιστορία αγάπης."
60
Στέλλα Παπασαραφιανού
2020-10-04
Οπωσδήποτε περίμενε κανείς τον πυρήνα της μυθοπλασίας αυτής να συνέχει η τραγικότητα, η έννοια του πένθους, το βάρος της απώλειας και ο συνακόλουθος ανθρώπινος πόνος κάτι που σίγουρα επικρατούσε και στην πρώτη σεζόν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να επικαλύπτει άλλα εξίσου αναγκαία συστατικά όπως τον παράγοντα του απρόβλεπτου.
50
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2020-10-02
Ο δημιουργός προσπαθώντας να συνδυάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν το «The Haunting of Hill House» α' ποιότητας και παράλληλα προσπαθώντας να διαφοροποιηθεί από τον εαυτό του, τελικά δεν καταφέρνει τίποτα από τα δύο σε ικανοποιητικό βαθμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση