77 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ντέιβιντ Τέναντ στον ρόλο του Σκοτσέζου δολοφόνου Ντένις Νίλσεν που τρομοκράτησε το Λονδίνο μεταξύ των ετών 1978 και 1983, σκοτώνοντας και διαμελίζοντας τουλάχιστον δώδεκα νεαρούς άνδρες.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Λούις Άρνολντ
Πρωταγωνιστούν:Ντέιβιντ Τέναντ, Ντάνιελ Μέις, Τζέισον Γουάτκινς, Ρον Κουκ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
83
Catherine
2020-10-18
Τα τρία επεισόδια ίσως είναι λίγο ατελή, καθώς δεν ασχολούνται διεξοδικά με το πλαίσιο του Nilsen, αλλά δεν αφήνουν και κενά στη βασική ιστορία. Για τους θεατές που βλέπουν σειρές με αληθινούς εγκληματίες, το Des θα σας ικανοποιήσει, προσφέροντας ένα συναρπαστικό δράμα με εντυπωσιακές και φρικιαστικές πραγματικές λεπτομέρειες.
80
Μάνος Θηραίος
2020-10-16
Σύγχρονο διαμάντι της βρετανικής τηλεόρασης, τούτη εδώ η τρίωρη σχεδόν σειρά αποτελεί υπόδειγμα σεναρίου και σκηνοθεσίας, αμφότερα με βαθιά αίσθηση του μέτρου και απόλυτη επίγνωση του βάθους των χαρακτήρων και του ρυθμού αφήγησης.
80
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2020-10-14
Το "Des" είναι από τις καλύτερες μίνι σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε, μιας και αποπνέει μυστήριο, ενώ δεν θα σας δυσαρεστήσουν οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
80
Centinel
2020-10-12
Οι καλογραμμένοι διάλογοι, το ξεδίπλωμα του χαρακτήρα του Nielsen κυρίως μέσα από τις συζητήσεις του με τον βιογράφο Masters, τον οποίο υποδύεται ο Watkins, σε συνδυασμό με την εξαιρετικότατη ερμηνεία του Tennant, που παγώνει κάποιες φορές το αίμα, είναι το ζουμί της όλης υπόθεσης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2020-10-10
Serial killer, αληθινή ιστορία, David Tennant & Βρετανία; Count us in!
80
Ζωή Δημητρίου
2020-10-08
Ο Ντέιβιντ Τέναντ και ο Ντάνιελ Μέις είναι η απάντηση στη γελοία ερώτηση γιατί να δει κανείς το Des. Γιατί παραδίδουν μαθήματα υποκριτικής παιδιά.
70
Νίκος Δρίβας
2020-10-06
Το Des είναι μια σειρά καλογραμμένη, φροντισμένη στην παραγωγή της όσο δεν πάει και φυσικά εστιάζει πολύ στις σκηνές διαλόγου, αλλά και σε μερικές σκηνές που καταφέρνει να "σοκάρει" όχι οπτικά αλλά με τα λόγια της.
70
Δωροθέα Ανδρικάκη
2020-10-04
Η ερμηνεία του Tennant είναι πιο ελεγχόμενη και προσγειωμένη από το συνηθισμένο του στυλ, αλλά και πάλι εκκεντρική όσο χρειάζεται και ως συνήθως, ένοχα απολαυστική. Έτσι, παρά την κάποια στατικότητα της δράσης, η παράδοξα συγκροτημένη ιδιοσυγκρασία του και οι πνευματώδεις διάλογοι κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον του θεατή, σε μία σειρά που αν και δραματικά σκηνοθετημένη, δεν καταφεύγει στο εύκολο μελόδραμα.
70
Λάζαρος Κολαξής
2020-10-02
Η σειρά αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ματιά σε μια συγκλονιστική υπόθεση, αναδεικνύοντας τις αδυναμίες και τους περιορισμούς της αστυνομίας και σκιαγραφόντας το προφίλ ενός ανθρώπου που έκρυβε απεχθή μυστικά. Η κατάλληλη διάρκεια των μόλις τριών επεισοδίων, η εξ' ορισμού ενδιαφέρουσα υπόθεση και το ρεσιτάλ του Tenant υπόσχονται μια αξιοπρεπέστατη τηλεοπτική εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση